Glam News Magazine

Halle Berry, prima actriță de culoare ce a câștigat Oscarul, se pregătește intens pentru un nou rol și trezește interesul tuturor. Vedeta a arătat recent pe contul de Instagram rezultatul multelor ore petrecute în sala de sport și nu trebuie să fii un fan ca să te declari impresionat și să-i apreciezi eforturile. Abdomenul bine definit este de admirat și cu siguranță o va ajuta să impresioneze în noul rol al unei lutătorea de MMA pentru filmul “Bruised”, pe care astfel îl promovează cu succes.

Halle Berry se pregătește cu cei mai buni antrenori pentru vedetele de la Hollywood și este mai mult decât mulțumită de rezultate.  “Nu există vreun sentiment mai bun decât să-ți fixezi un obiectiv și să-l depășești”, a scris ea pe pagina de Instagram, unde îndeamnă pe ceilalți să-i urmeze exemplul. “Vă încurajez să vă stabiliți ținte. Care este obiectivul tău de fitness? Setați ținta cât mai sus, împărtășiți-vă obiectivul mai jos, în comentarii și țineți-vă de el. Munca nu va fi ușoară, dar merită fiecare secundă” asigură actrița care la 53 de ani are un corp de invidiat.

Iată o parte dintre exercițiile pe care le face:

“Bruised” este povestea unei foste luptătoare de MMA, Jackie Justice, care își înfruntă proprii demoni, luptă și învață lecții prețioase pentru a-și recăpăta locul în lumea sportivă și a deveni demnă să fie mama băiatului pe care l-a părăsit cu ani în urmă. Halle Berry nu este doar actrița principală, dar și regizorul filmului, acesta fiind și debutul ei regizoral. Clubul de noapte HQ2 de la Ocean Casino Resort din Atlantic City a găzduit săptămâna trecută un casting pentru “Bruised”, unde producătorii au cercetat accesorii și actori pentru film, inclusiv un arbitru și un agent de pază. Agenția de casting Weist-Barron-Ryan a indicat pe Facebook că filmările vor avea loc în Atlantic City până vineri. Filmul va fi lansat anul viitor.

Lasă un comentariu