Glam News Magazine

Noi, femeile, suntem atrase de bărbații care miros bine. (Da, știu, nu numai noi, femeile) Nu am spus nimic nou prin asta, dar adaug faptul că există anumite note în unele parfumuri bărbătești care le fac să fie mai atrăgătoare pentru femei. Vă voi prezenta 10 parfumuri care atrag cu siguranță atenția sexului frumos. Și veți putea afla și explicația pentru acest fapt.
Dar mai întâi, trebuie să luați în calcul că este necesar să cunoașteți notele cheie și tipurile de mirosuri care sunt sexy. De obicei, acestea sunt cele mai masculine dintre mirosuri. Este vorba despre note lemnoase, picante și într-adevăr, foarte atractive. Notele pe care doriți să le evitați sunt note foarte dulci, feminine și anumite note citrice. Deși acestea pot fi plăcute, nu au acel ceva special care face acea impresie bună. Iată cu ce produse puteți cuceri fără cuvinte.

TOM FORD NOIR

parfumuri bărbătești

Tom Ford Boir absolut tot ceea ce ai putea cere de la  un parfum pentru a atrage doamnele. Este foarte invitant și emană eleganță. Din moment ce este apă de toaletă durează mult mai mult decât o apă de colonie, astfel că mirosul va persista mai mult. Notele de vârf constau în bergamota, violeta, chimion, piper și verbină. Inima  conține note de mușcată, iris, nucșoară și trandafir, iar baza- paciuli exotic, vanilie dulce, vetiver, zibetă și ambră.

DIOR SAUVAGE

parfumuri bărbătești

Dior Sauvage este combinația între un miros modern și rafinat cu un parfum masculin old school. Rezultatul este incredibil de atractiv. Conține note de bergamotă, ambroxan și piper de Sichuan.

CREED AVENTUS

parfumuri bărbătești

Femeile iubesc acest parfum așa că este un câștig pentru orice bărbat care îl poartă. Notele de vârf sunt bergamot, coacăze negre, ananas și măr, notele de mijloc sunt mesteacăn, paciuli, trandafor și iasomie marocană, iar notele de bază sunt mosc, lichen, vanilie și ambră gri.

BVLGARI MAN

parfumri bărbătești

E un pic picant, este masculin, rafinat și are un miros modern. Bvlgari Manste relativ necunoscut publicului larg, ceea ce îi oferă și mai multe puncte atunci când doriți să impresionați. Note de vârf sunt bergamota și frunzele de violete. Note de mijloc sunt floare de lotus și pere albe. iar ca note de bază: chiparos și vetiver.

CHANEL ALLURE HOMME SPORT EXTREME

parfumuri bărbătești

Este unul dintre parfumurile Chanel nu atât de obișnuite, astfel încât te va ajuta să te faci remarcat. Are ca note de vârf salvie, mandarină, mentă și chiparos, nota de mijloc – piper și note de bază: mosc, lemn de santal, cedru și boabe de tonka.

GUCCI BY GUCCI

parfumuri bărbătești

Gucci by Gucci, care acum se numește pur și simplu Gucci Pour Homme, este un alt parfum masculin. Lemnos și picant, are note accentuate de piper, dar nu atât de puternice. Aceasta vă va face să ieșiți în evidență.

VERSACE DYLAN BLUE

parfumuri bărbătești

Sofisticat, este parfumul pe care doriți să-l purtați dacă sunteți un gentleman.  Este un parfum aromatic fougere, ce se deschide cu note marine, bergamotă de Calabria, grapefruit și frunze de smochin. Inima cuprinde note de frunze de violetă, papirus, patchouli, piper negru și ambroxan, iar baza este formată din mosc, tămâie, boabe de tonka și șofran. Însoțitorul perfect pentru un costum de calitate, acest parfum vă va aduce multe complimente de la doamne.

BALMAIN POUR HOMME

parfumuri bărbătești

Când vrei să mirosi bine și să ieși din mulțime, Balmain Pour Homme este o opțiune bună. Are note lemnoase senzuale pe care nu le poartă prea mulți oameni. Este ca un stil de muzică veche, dar ușor modernizat pentru omul de azi. Note de vârf: bergamotă și șofran, note de mijloc: violetă și note de bază: cedru și boabe de tonka.

DOLCE AND GABANNA THE ONE

parfumuri bărbătești

Au trecut ani de zile, dar Dolce și Gabbana The One este încă un miros puternic, în toate sensurile cuvântului. Pentru o apă de toaletă lemnoasă, de modă veche, funcționează foarte bine în lumea modernă. E un miros masculin, fără exagerări. Notele de vârfsunt: coriandru, busuioc și grapefruit, notele de mijloc sunt: ghimbir, floare de portocal și cardamom, iar notele de bază sunt: ambra, cedru și tutun.

BOSS BOTTLED NIGHT

parfumuri bărbătești

Aproape uitat, Boss Bottled Night este încă un miros atractiv pentru oricine. Are o aromă senzuală, mai mult aromatică decât lemnoasă. Are ca note de vârf lavandă și mesteacăn, nota de mijloc este cardamom și notele de bază, mosc și note lemnoase.

 

foto: Pinterest

Etichete : beauty

Lasă un comentariu