Glam News Magazine

De la cine defilează, la detaliile sutienului fantezist și artiștii care vor interpreta, iată un ghid complet pentru spectacolul Victoria’s Secret Fashion Show 2018.

Când va avea loc specatacolul Victoria Fashion Secret 2018?

Spectacolul Victoria Fashion Secret 2018 va avea loc pe 8 noiembrie. Va fi apoi difuzat la TV și on-line pe 2 decembrie, cu interviurile de pe covorul roz, profiluri ale modelelor și o vizionare din spatele scenei de la realizarea evenimentului. În SUA, acesta va fi difuzat pe ABC. În Europa încă nu a fost confirmat încă, dar anul trecut rezidenții Europei au putut să-l vizioneze folosind aplicația de streaming HayU sau pe programul TV E!. 

Unde va avea loc?

Victoria Fashion Secret Show 2018 va avea loc la New York. Evenimentele anterioare au avut loc la Londra, Miami și Los Angeles. Anul trecut, marca de lenjerie a intrat pe piața chineză, organizându-și show-ul anual în Shanghai, în timp ce în 2016 au scos covorul roz de la Grand Palais din Paris, loc unde Chanel a prezentat de-a lungul anilor multe spectacole. 

Ce modele vor defila în cadrul spectacolului?

Echipa Victoria Victoria’s Secret Fashion 2018 va include modele precum Gigi Hadid și Kendall Jenner, modelele nelipsite Cindy Bruna, Devon Windsor, Leomie Anderson și Shanina Shaik. Modelul german Toni Garrn se va întoarce după o absență de cinci ani, în timp ce atât Winnie Harlow, cât și Duckie Thot își vor face debutul Victoria’s Secret. De asemenea, Kelsey Merritt va face istorie ca fiind prima femeie filipineză care va defila pe podium pentru Victoria Secret. De asemenea se numără și modele precum Maia Cotton, Sofie Rovenstine și Iesha Hodges.

Ce artiști vor interpreta?

Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Rita Ora, Shawn Mendes și The Struts fac parte din gama de oaspeți muzicali. “Spectacolul este o producție anuală, iar în 2018 promite să fie cel mai ambițios până acum”, a spus Ed Razek, producătorul Victoria’s Secret. “Avem mai mulți interpreți de muciă, mai multă modă și mai multe povestiri ca niciodată; și bineînțeles, 60 dintre modelele de top ale lumii”. Anul trecut, fostul membru al formației One Direction, Harry Styles, a fost cântat alături de Miguel, Jane Zhang și Leslie Odom Junior. În trecut, interpreți precum Taylor Swift, Rihanna, Selena Gomez și Lady Gaga, au fost invitați în cadrul spectacolului. 

Ce vor purta modelele?

Costumele purtate de modelele de pe podium cuprind de la lenjerie și stiletto până la aripile sculpturale și piese elaborate. Elsa Hosk a fost aleasă să poarte sutienul Victoria’s Secret Fantasy Bra. În valoare de 1 milion de $, setul din acest an a fost creat în 930 de ore, utilizând 2100 de diamante. Pentru prima dată, clienții vor putea achiziționa joi, 29 noiembrie, o selecție din colecția Victoria’s Secret Dream Angels Fantasy Bra, realizată cu cristale Swarovski, pentru 250 de dolari, din magazinele Victoria’s Secret și victoriassecret.com. 

Anul trecut, onoarea a fost acordată lui Lais Ribeiro, care purta un sutien de 2 milioane de dolari, cu diamante, safir galben, topaz albastru și aur de 18 carate. Frumusețea braziliană a călcat pe urmele lui Gisele Bündchen, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge și Adriana Lima.

Sursa foto: getty images

Lasă un comentariu