Glam News Magazine

Nina Dobrev, actrița de origine bulgaro-canadiană cunoscută pentru rolurile din  Jurnalele Vampirilor și  Degrasi: The Next Generation, a anunțat parteneriatul într-un interviu exclusiv pentru Harsper’s Bazaar. Ea a explicat că legătura cu Dior s-a creat de mult, încă din adolescență.

“Am călătorit mult. Am făcut excursii și am mers foarte mult cu avionul. Familia mea a trăit în Europa. Îmi amintesc că am văzut campaniile Dior în aeroporturi. Am admirat mereu Dior Se simțea atât de atemporal și elegant în toate felurile. Cred că parfumul Miss Dior este ceea ce am asociat întotdeauna cu acel grația și atemporalitate. Acesta a fost probabil primul produs pe care l-am recunoscut, achiziționat și aspirat ca tânără.”

Cât privește produsele Dior de beauty preferate de Nina Dobrev, ea dezvăluie că rujul iconic 999 al mărcii din noua formulă Ultra Care este pe primul loc în listă.

„Nouă este numărul meu preferat, trebuie să începem de acolo. Este roșul clasic perfect. Și este culoarea mea preferată. Este o culoare grozavă pentru că o poți purta în timpul zilei și îți ridică aspectul din timpul zilei, dar, de asemenea, poți să-l folosești și noaptea și se transformă în acel pop de culoare. În plus, este super hidratant, în ciuda faptului că este yb ruj roșu. Cu alte culori, consider că este dificil să obții acea culoare frumoasă, fără a compromite cum se simt buzele tale.”

La capitolul fond de ten, Nina Dobrev vine cu o altă recomandare :

“The Forever Foundation este într-adevăr grozav. Îmi place foarte mult, pentru că acoperă, dar nu te simți sufocat de machiaj. Arată natural, curat, proaspăt și strălucitor și chiar îmi place.”

Cât privește rutina de îngrijire, Nina este destul de riguroasă. Sfaturile ei sunt binevenite.

“Cel mai important este să vă demachiați în fiecare seară, înainte de a vă culca. Ceea ce uneori e aiurea pentru că se distruge un machiaj perfect. Dar pentru sănătatea și bunăstarea mea, pentru a-mi păstra pielea proaspătă și strălucitoare, trebuie să șterg machiajul. Este una dintre cele mai importante părți ale procesului pentru mine: curățarea tenului și folosirea serurilor mele. Există acest nou ser Dior, care va ieși pe piață în ianuarie, de care mă bucur cu adevărat, Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy Super Potent Serum. Hidratarea și obținerea a opt ore de somn. Trebuie să lași acele seruri să pătrundă profund în piele și să-ți lași corpul să întinerească. Asta face cea mai mare diferență pentru mine.”

Lasă un comentariu