Glam News Magazine

Crăciunul sosește cu pași repezi! La fel și presiunea de a găsi cele mai bune cadouri pentru oamenii pe care îi iubești. Fie că ești în căutarea unor cadouri pentru soră, mamă, iubită, soție sau cea mai bună prietenă, trebuie să le alegeți cu toată grija și dragostea. În acest Crăciun, faceți fericite femeile din viața voastră cu unul dintre miile de produse de beauty de pe NOTINO pe care îl vor aprecia și îl vor folosi cu drag. În plus, NOTINO oferă și un serviciu de ambalare cadou la prețul standard de 23 lei.

Dacă mă întrebi pe mine, parfumul repezintă cel mai bun cadou de Crăciun pe care îl poți oferi unei femei, acesta fiind lucrul pe care îl cumpără rar pentru ea însăși. De asemenea, mirosurile evocă sentimente și frânturi de imagini din memorie, așa că este frumos să crezi că persoană iubită se gândește la tine de fiecare dată când își folosește parfumul. Partea complicată vine însă când încerci să alegi unul. Există atât de multe branduri și familii de parfumuri încât poate deveni copleșitor. De aceea sunt aici pentru a te ajuta să faci alegerea perfectă. Iată primele trei recomandări de cadouri pentru femei pentru care garantez că vor impresiona indiferent pentru cine le cumperi …

Jean Paul Gaultier Scandal

parfum crăciun jean paul gaultier scandal notino

Nota principală în compoziția lui Scandal este mierea. Acum, adesea ne gândim la miere ca la un miros dulce, asemănător unui caramel, iar în Scandal acest aspect este foarte prezent, dar se poate lăuda și cu o nuanță animalică puternică. În mod inteligent, mierea a fost asociată cu gardenia, iar împreună, aceste note se împletesc pentru a crea un acord bogat de flori și bomboane, care prezintă dulceața într-o manieră cu totul modernă.

În bază, Scandal oferă un contrast suplimentar prin notele de paciuli și mosc. Cu toate acestea, nota de patchouli adaugă parfumului o textură mai acidulată care accentuează totul. Moscul reușește să intensifice cremozitatea parfumului, asigurând un echilibru între note, ceea ce îi oferă lui Scandal o adevărată unicitate.

Amouage Interlude

parfum crăciun amouage interlude notino

Chiar de la prima pulverizare, este clar că Interlude Woman este un parfum incredibil de neobișnuit. Un chypre floral unic, care se deschide cu o explozie de arome: cafea, miere și iasomie pentru a numi doar câteva. Un ton de fructe de un verde neon taie prin note mai calde, aromatice, care generează un contrast izbitor și, deși poate fi puțin încurcat și haotic la început, cu timpul te atrage cu adevărat.

Miere, flori de trandafiri, flori de portocale acide și oud se îmbină frumos în inimă, fiecare luptând cu armonie pentru supremație. Acesta este un aspect provocator al lui Interlude Woman, care îl face atât de interesant, iar perseverența este cheia, pentru că odată ce îl iubești, nu mai există absolut nicio cale de întoarcere. Cu timpul, notele de chypre devin mai proeminente. Patchouli și mușchiul de stejar sunt învăluite într-un nor cremos, moale și pufos de vanilie, benzoină și lemn de santal, adăugând un aspect mai contemporan structurii chypre. Condimentele și fructele, care devin fermentate și îmbibate în timp, sunt adânc stabilite în toată căldura parfumului și  adaugă un sentiment de feminitate.

Viktor & Rolf  Flowerbomb

parfum crăciun flowerbomb notino

Când mirosi Flowerbomb ultimul lucru la care te vei gândi sunt florile, în schimb mintea te va duce cu gândul instant la ceva dulce, deoarece Flowerbomb este cea mai mare și cea mai delicioasă cutie de bomboane cunoscută vreodată. Dar acestea nu sunt  orice tip de bomboane, nu, acestea sunt bomboane de lux cu aromă de trandafir. O adevătată operă de artă!

Este posibil să nu fi capturat florile pe care le-au promis, dar designerii Viktor & Rolf au reușit cu siguranță să surprindă partea „bombă” a lui Flowerbomb pentru că acest miros explodează din sticlă într-un nor de trandafiri roz și vată pe băț. Este la fel de distractiv pe cât sună, și reprezintă cadoul prefect pentru Crăciun!

Lasă un comentariu