Glam News Magazine

Iarna cu atmosfera ei magică a sosit în sfârșit. Sărbători, cadouri, bucurie, luminițe, colinde sunt numai câteva piese din acest puzzle. Iar zăpada este partea cea mai importantă. Ea ne aduce laolaltă în case, la o băutură caldă sau afară, la o bătaie cu bulgări. Și indiferent de vârstă, nu ai cum să nu te minunezi de primii fulgi de nea, ca de o poveste devenită realitate. Fie că îți place sau nu acest anotimp, el este un motiv bun ca să-ți asortezi manichiura la sezon. Din multitudinea de modele unghii iarnă din care poți alege, cele mai șic îmi par a fi acele modele unghii cu fulgi de nea care pur și simplu te poartă într-o poveste cu final fericit.

Opțiunile de modele unghii fulgi de nea sunt numeroase, se adaptează diferitelor forme și mărimi de unghii, astfel că oricine își găsește varianta potrivită pentru a o purta cu bucurie. Este aproape incredibil cât de ofertant este acest simbol al iernii – fulgul de nea – în manichiură, de la linii simple la design stilizat cu o finețe uluitoare.

Să optezi pentru unul dintre aceste modele mi se pare o alegere sigură în acest sezon, pentru că se asortează ușor și se potrivește oricărei personalități. În plus aceste modele unghii cu fulgi de nea au o delicatețe aparte, comparativ cu alte simboluri de iarnă care mai sunt folosite în manichiură

Ca și culori, roșul și albastrul sunt predominante (fără ca acest lucru să ne surprindă), dar nu exclusive. Poți folosi cu ingeniozitate orice nuanță. Combinațiile cu alb, gri/argintiu și auriu sunt populare în acest sens. Poate fi o manichiură simplă, french sau french inversat, semi sau cu gel, în funcție de opținile personale.

Pentru inspirație, vizualizează galeria de mai jos. Te va convinge să alegi unul dintre multele modele unghii cu fulgi de nea pentru următoarea vizită la salon.

Lasă un comentariu