Glam News Magazine

Încălțările Croc au devenit un adevărat fenomen în această vară. Pantoful nu mai vine doar în forma sa standard cu baretă, dar acum se mândrește cu tocuri de toate formele și dimensiunile. Cu câteva săptămâni în urmă, Internetul a răsunat confuz atunci când tocurile Crocs, intitulate “Cyprus V”, au fost descoperite pe Amazon.com: o sanda ortopedică ce avea o talpă gotică. (Acestea sunt încă disponibile de la $ 45 la $ 251 și au un flux nesfârșit de recenzii). Asta nu e tot: există și culoarea “Huarache Wedge”.

Fenomenul Croc devine și mai interesant. Pentru toamna anului 2018, Demna Gvasalia a folosit Crocs pe podiumul de la Balenciaga, cu platforme înalte, cu aplicații de curcubeu sau hippie.

Acum, Croc a primit cel mai ciudat makeover, datorită artistei din orașul Montreal, Gab Bois. Artista de 21 de ani s-a specializat în arta instagramabilă. În iulie anul trecut, a creat un croc înalt de culoare roz, care își păstra forma și bareta semnătură, dar avea un toc și o platorma translucide, de stripteoză . Ea a scris în descriere că piesa a fost “inspirată de @balenciaga”.

“Am crezut că aducerea unui aspect sexy ar crea o imagine puternică”, scrie ea. “Evident, am făcut această piesă ca o glumă și nu intenționez să le comercializez”. Și în timp ce nu intenționează să producă și să facă niște bani din piesă, cei de la Balenciaga au în continuare stiletto de cauciuc, foarte scumpi, disponibili în magazine din această primăvară.

Sursa foto: instagra, pinterest

Lasă un comentariu