Glam News Magazine

Blana este moale, confortabilă și dă un aer luxos oricărei încăperi. Naturală sau artificială, adaugă un plus de stil în amenajările interioare moderne, iar în anotimpurile reci oferă un motiv în plus să o alegi. Optează pentru blana artificială, în primul rând pentru a ocroti animalele, dar și pentru că este accesibilă și vine în diverse modele și nenumărate nuanțe.

O poți folosi pentru cuverturi, pături, perne sau covoare, dar aruncă o privire și în magazinele de mobilă și accesorii după scaune, fotolii sau chaiar canapele pentru a amenaja un colț de relaxare binemeritat în zilele reci.

Iată câteva sfaturi practice:

Folosește blana ca să adaugi textură pentru mai mult lux

Un spațiu poate fi perfect ordonat și îngrijit, dar să nu exprime nimic. Un obiect din blană, fie el o pernă sau un covor, va face ca acea cameră să devină una somptuoasă.

Optează pentru blana cu păr mai lung și în nuanțe atipice

Părul mai lung la blana falsă arată bine și reduce aspectul de artificial. Cât privește nuanțele, specialiștii în design interior recomandă să alegi nuanțele în locul albului și griului plate. De asemenea, trebuie reținut că nuanțele cremoasă arată mai naturale decât cele clare.

Alege maxim 2 elemente

Principiul “Less is more”este valabil și pentru blana în amenajările interioare. Dacă vrei un aer sofisticat pentru camera ta, alege un obiect, maxim două din blană. Nu vrei ca cei care îți trec pragul să se simtă la Polul Nord.

Asortează cu materiale potrivite

Cromatic vorbind, blana albă, crem, gri sau neagră este simplu de asortat. Cea colorată necesită mai multă atenție, dar o asortare bună aduce un aer modern sofisticat. Ca materiale, ai o multitudine de opțiuni, de la luxoasa mătase sau catifea, până la călduroasa lână.

Lasă blana disponibilă pentru atingere

Blana captivează cu atât mai mult cu cât poți să o atingi, pentru că majoritata oamenilor sunt tactili. Din acest motiv, păstrați blana neagră în locuri ușor de accesat, fie că este vorba despre un covor pufos într-o parte cu trafic mare a camerei sau o pătură la îndemână.

Lasă un comentariu