Glam News Magazine

Când vă gândiți la cadoul perfect pentru un prieten sau o persoană dragă, indiferent de numele de pe eticheta cadoului, doriți să se simtă răsfățați atunci când rup hârtia frumos decorată și văd ce se ascunde în interior. Dar alegerea cadoului perfect nu este întotdeauna o treabă ușoară. Deci de unde începeți? Ei bine, chiar aici este locul perfect pentru a începe. Dacă știți că persoana iubește produsele de îngrijire, un set de produse de beauty este perfect, indiferent dacă este vorba despre produsele pe care deja le cunoaște și îi plac sau produse noi pe care încă nu le-a descoperit. Produsele de îngrijire nu numai că o vor face să se simtă cu adevărat răsfățată, ci o vor și ajuta la combaterea anumitor probleme.

De la tratamentele pentru gene, sprâncene, până la îngrijirea părului, aceste produse sunt potrivite pentru oricine.

Bonilash – ser pentru stimularea creșterii genelor și a sprâncenelor

Aproape toate femeile par să își dorească sprâncene dese și gene lungi și atrăgătoare. Extensiile și micropigmentările pot costa o avere, dar din fericire, zeii frumuseții ne-au binecuvântat cu seruri de creștere minunate. Acestea sunt special formulate pentru a vă oferi genele și sprâncenele mult visate – și chiar funcționează!

Serul Bonilash pentru gene este conceput pentru a profita la maximum de genele tale naturale, încurajându-le să crească mai mult, mai puternice și mai groase. Dacă linia genelor a devenit rară și genele sunt predispuse la subțire și rupere, Bonilash le va îmbunătăți starea generală în doar 6 săptămâni. Ingredientele atent selectate ale serului întăresc fibra și rădăcina firului de păr și amplifică sinteza keratinocitelor din rădăcina acestuia, hrănesc, hidratează și regenerează genele. Formula ușor de aplicat se utilizează cel mai bine înainte de culcare. Poate fi aplicat și pe linia inferioară a genelor.

Dacă te-ai pensat excesiv sau dacă sprâncenele sunt, în general, subțiri, rare și lipsite de strălucire, serul Bonilash pentru sprâncene este conceput pentru a transforma sprâncenele subțiri, inegale și rare în sprâncene mai pline și cu un aspect sănătos. Bonilash este îmbogățit cu complexul exclusiv widelash™, un amestec de proteine și ingrediente hrănitoare care oferă sprâncenelor exact ceea ce au nevoie – și rapid. Substanța activă stimulează creșterea și îndeșirea, adăugând strălucire și oferind un aspect foarte sănătos. Folosind mini peria, Bonilash pentru sprâncene se aplică atât dimineața, cât și seara. Înainte să continuați cu rutina de machiaj obișnuită, asigurați-vă că zona aplicării este complet uscată.

Mascara Med XL Volume

Mascara MED este un rimel care conține o formulă specială pentru gene. Cu o singură aplicare, genele naturale vor căpăta mai mult volum și intensitate de parcă ai purta gene false. În plus, acest rimel se aplică fără efort și acoperă genele cu o formulă special creată ce conferă alungire și volum, învelind genele într-un negru intens, susținând în același timp și cresterea naturală. În plus formula conține ingrediente active care mențin genele hidratate, netede și dense, astfel încât acestea să fie mai puternice și să nu cadă sau să se rupă ușor. Peria este încărcată cu peri din fibre moi, ceea ce ajută la creșterea densității genelor, adăugând un volum impresionant.

Molekin Vitamina C + Zinc

Vitamina C este probabil cel mai popular supliment luat pentru a proteja împotriva infecțiilor datorită rolului său important în sănătatea imunitară. Această vitamină susține funcția diferitelor celule imune și le îmbunătățește capacitatea de a proteja împotriva infecțiilor. Vitamina C funcționează și ca un puternic antioxidant, protejând împotriva daunelor induse de stresul oxidativ, care apare odată cu acumularea de molecule reactive cunoscute sub numele de radicali liberi.

Zincul este un mineral care se adaugă în mod obișnuit suplimentelor și altor produse medicale, cum ar fi pastilele, care sunt menite să vă stimuleze sistemul imunitar. Acest lucru se datorează faptului că zincul este esențial pentru funcționarea sistemului imunitar. Zincul este necesar pentru dezvoltarea și comunicarea celulelor imune și joacă un rol important în răspunsul inflamator. Suplimentarea de zinc pe termen lung, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, ajută la menținerea fertilității și reproducerii normale, oferă suport sănătății sistemului osos, pielii, părului și unghiilor, asigură concentrațiile normale de testosteron din sânge și susține vederea.

Balsam nuanțator Parusan Brilliant Brown

PARUSAN lansează gama Brilliant Brown, un ritual de îngrijire pentru un păr puternic, strălucitor cu nuanțe intense de castaniu. Șamponul PARUSAN Brilliant Brown, completat de balsamul din aceeași gamă, asigură îngrijirea completă pentru părul șaten, castaniu, sau ciocolatiu. Secretul constă în formula specială și delicată de îngrijire a părului, de la rădăcină până la vârf, cu pigmenți de calitate superioară. Cu fiecare spălare, părul capătă reflexe castanii, iar culoarea părului se intensifică, conferind totodată vitalitate și strălucire.

Tratamentul de revitalizare al părului este completat de balsamul Brilliant Brown, care intensifică acțiunea șamponului Brilliant Brown cu ajutorul ingredientelor atent selecționate. Pe lângă pantenol, cunoscut și sub denumirea de provitamina B5, care fortifică părul și are efect reparator, balsamul conține și ulei de semințe de struguri, cu proprietăți regenerante, hidratante și antioxidante. Mai mult, acesta protejează culoarea părului și îi asigură strălucirea mult visată. Extractul de ulei de jojoba din balsamul PARUSAN Brilliant Brown previne uscarea firului de păr și conferă elasticitate părului.

CONCURS:

Glam News Magazine vă oferă “10 zile de Crăciun”. În perioada 10-19 Decembrie fiecare zi vine cu un nou concurs. Astăzi, prietenii noștri de la PR Avenue by Mariana Sebe vă oferă în dar 2 seturi cu produse de beauty: ser Bonilash gene, ser Bonilash sprâncene, mascara MED XL, Molekin C 1000, Balsam Parusan Brilliant Brown. Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Cărei persoane din viața ta ți-ar face plăcere să îi oferi un astfel de cadou?

Atenție: valabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 16.12.2021 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email cât și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

318 comentarii

Comentariile sunt dezactivate