Glam News Magazine

Ziua la birou poate fi (și de multe ori este) stresantă. Pantalonii sunt o alegere sigură pentru o ținută office, pentru că îți permit să te miști în voie ca să-ți îndeplinești sarcinile, dar ar fi mai bine să alegi în schimb fuste. Poate sunt subiectivă, dar cred că fustele îți asigură un outfit șic, îți vor da mai multă încredere în tine și astfel vei lucra cu mai mult spor. Este un secret pentru ca ziua să treacă mai fumos și mai productiv la serviciu. Am ales pentru tine șase tipuri de fuste din care să alegi pentru ținuta la birou, astfel încât să găsești modelele potrivite pentru tine.

Fusta A-line

Este fusta perfectă pentru ținuta office pentru că se potriveste oricărui tip de siluetă. Ascunde șoldurile, fundul și coapsele, dar poate conferi și volum în partea de jos a corpului, în funcție de problema pe care vrei s-o ascunzi. Astfel că trebuie s-o incluzi în garderoba ta. Cel mai bine ar fi să alegi o culoare neutră dar poți opta și pentru materiale cu printuri pe care sa le asortezi cu bluze uni.

Fusta cu pliuri acordeon

Face parte din categoria de fuste versatile pe care poți să le porți indiferent de anotimp, alături de topuri în croieli simple. Pliurile au acel ceva care te scoate din mulțime, dând o notă de eleganță șic alături de un pantof cu toc cui. Iar avantajul este că poți alege și modele în culori.

Fusta tubulară

Dacă silueta îți permite, alege fuste tubulare care îți pun în evidență formele. Acestea sunt de obicei din materiale elastrice și se mulează pe corp. Și da, să recunoaștem, dau o notă sexi ținutei de birou. Dacă ești minionă, fusta tubulară îți alungește silueta. Și un alt avantaj ar fi că o poți purta cu toc jos, comod.

Fusta cloș

Este tipul de fustă lejeră în care te poți mișca ușor și cu care te poți prezenta la serviciu, dar și după, la o ieșire cu prietenii. Iar dacă forma corpului tău este pară, te va avantaja pefect, pentru că îți va ascunde șoldurile. Asortează cu pantofi cu talpă joasă sau pantofi cu toc stiletto, în funcție de preferințe.

Fusta creion

Este unul dintre cele mai populare tipuri de fuste pentru ținuta office și îți asigură de asemenea o apariție sexi, datorită croielii. Nu putem exclude nici nota de eleganță clasică ce vine la pachet. Dar poate deveni incomodă când coboară mai jos, spre gambă. În acest caz, recomandat este să alegi fuste din materialele supraelastice, care să nu te țină pe loc.

Fusta petrecută

Simplă, cu închidere în nasture sau cu un cordon, fusta petrecută este una feminină și este potrivită pentru o ținută casual la birou. Ca lungime, alege până la genunchi sau puțin peste. Fustele petrecute cu o linie verticală alungest silueta, iarcele cu linie diaginală ajută la crearea siluetei de clepsidră. O poți asorta cu bluză, top, cămașă sau helancă, în funcție de model, print și neapărat pantofi cu toc.

Lasă un comentariu