Glam News Magazine

Sibiul este unul dintre cele mai frumoase și ofertante orașe din România. Nu degeaba a fost primul oraș din sudul Europei desemnat Capitală Culturală Europeană (în 2007). Locuri pline de istorie, obiective turistice emblematice, oameni primitori și gospodari, o atmosferă liniștită fac din Sibiu o destinație de interes pentru turiști din toată lumea, care descoperă și redescoperă orașul cu fascinație. Iar pentru o experiență pe deplin memorabilă, condițiile de ședere sunt importante. Desigur că ofertele sunt numeroase, dar cele mai bune câștigă de fiecare dată. Pe lângă unitățile de cazare cu tradiție, noile locații vin cu avantaje imbatabile. Deschis la începutul anului 2021, JOYME Hotel se numără deja printre cele mai apreciate. Iată de ce:

Locație grozavă

JOYME Hotel

Locația este asul din mânecă când vine vorba de cazare, iar JOYME Hotel are acest avantaj fiind situat la doar 15 minute de mers pe jos de centrul orașului, aproape de punctele turistice și toate punctele importante ale Sibiului. La aproximativ 1,6 km este Piața Albert Huet și la 1,6 km – Pasajul Scărilor. Proprietatea este situată în apropiere de atracții precum Catedrala Sfânta Treime, Facultatea de Medicină a Universității “Lucian Blaga”, Casa Altemberger – Muzeul de Istorie din Sibiu, Turnul Sfatului din Sibiu, Sala Polivalentă Transilvania și minunatul Parc Sub Arini. Stațiunea Păltiniș, pentru turiștii care preferă drumețiile și peisajele uluitoare sau pentru cei care practică sporturi de sezon, iarna, este la doar 31 de km. În plus, Aeroportul Internațional Sibiu se află la 4 km distanță de hotel.

Design contemporan

JOYME Hotel este localizat într-o clădire veche de 200 de ani, fostă cazarmă militară. Atât clădirea, cât și camerele au fost renovate și modernizate, păstrând totuși arhitectura de odinioară. Acest lucru îi conferă un plus de farmec. Hotelul dispune de 4 Camere Duble Standard, 4 Camere Duble Superioare, 8 Camere Duble Superioare Deluxe și 1 Apartament Deluxe (două camere). Designul și amenajarea în stil contemporan au fost gândite pentru a provoca starea de bine și a face șederea astfel plăcută și, de ce nu, practică, prin amplasarea obiectelor.

Servicii complete, facilități moderne și ceva bonus

Toate camerele au birou, wi-fi gratuit, mini bar, aer condiționat, smart TV, prosoape și feon. Parcarea este gratuită pentru toți clienții. Aceștia sunt răsfățați în restaurantul JOYME PUB cu preparate pregătite de un bucatar premiat cu 4 medalii de aur și 2 de argint în cadrul competiției Best Cook Fest de la Cernăuți – Ucraina 2019. Micul dejun, prânzul și cina pot fi servite atât în interior, cât și în exterior, pe terasa spațioasă de care dispune locația. Pentru clienții hotelului, meniul se serveste à la carte și conține atât preparate cu carne, cât și preparate vegetariene. Pub-ul a fost deschis cu aproximativ 3 ani înaintea hotelului și – încă un detaliu care face diferența în alegerea acestei locații – este singurul loc din Sibiu unde clienții pot comanda recunoscuta bere Pilsner Urquell, turnată în 3 moduri specifice, ca în Cehia.

Confort și curățenie impecabilă

Nu trebuie să ne credeți pe noi. Toți cei care au fost oaspeți la JOYME Hotel au apreciat paturile confortabile și condițiile de cazare. Camerele sunt spațioase (după cum se poate observa și în imagini), se bucură de lumină naturală, iar curățenia impecabilă completează decorul de asemenea impecabil. Totul pentru odihna și răsfățul oaspeților care răsplătesc hotelul cu un feed-back întocmai. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie, acordându-i scorul de 9,7 pe Booking pentru un sejur de 2 persoane.

Personal amabil

Încă o piesă importantă din acest puzzle pe care îl construim este ospitalitatea personalului hotelului, care este recunoscută de fiecare client care îi trece pragul. Angajații de aici încearcă să facă șederea cât mai plăcută tuturor, fiind amabili și maniestând un interes real pentru cerințele clienților. Chiar dacă personalul oricărei unități de cazare ar trebui să se comporte astfel, în practică se știe că lucrurile nu stau chiar așa. O primire călduroasă determină oamenii să revină cu plăcere în acest loc.

Tot ce mai trebuie adăugat este tariful de cazare: prețul per noapte este de 240 de lei.

Date contact Joyme Hotel:

Adresă: Sibiu, Calea Dumbravii 28-32

Tel: 0747.546.266

https://joymehotel.ro
https://www.facebook.com/joymehotel
https://www.instagram.com/joyme.hotel/

Lasă un comentariu