Glam News Magazine

Sunteți în căutarea celor mai noi produse de beauty? Atunci articolul echipei noastre este răspunsul. Încercate, testate și aprobate, numai produsele pe care le iubim vor fi prezentate. În această lună, “pielea” se află în centrul atenției. Cu noi măști de față de la Nuxe, care promit o piele mai frumoasă în doar 2 minute și o cremă care oferă tenului un bronz frumos, de la Decleor, nu e de mirare că echipa Glam News arată mai bine în luna iulie! Vedeți mai multe dintre favoritele echipei mai jos …

1. NUXE Insta-Masques

Daniel: Am descoperit că atunci când utilizez masca de curățare și netezire, masca de exfoliere și masca de detoxifiere, tot ce am nevoie este de două minute în care utilizez toate cele trei creme pentru a face pielea să strălucească. Fiecare mască de față are un beneficiu diferit, cum ar fi curățirea în profunzime sau exfolierea. Îmi place să folosesc masca de detoxifiere pe frunte și măștile exfoliante pe obraji.

2. Crema Decleor Green Mandarin Sun-Kissed

Oana: Îmi place un bronz strălucitor. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, am devenit foarte conștientă de pericolele și efectele de îmbătrânire ale expunerii la soare. În consecință, port SPF în fiecare zi. Cum tenul nu este bronzat, are nevoie de un impuls zilnic de bronz pentru a mă împiedica să par prea palidă și pielea de pe față să se potrivească cu restul corpului.

Decleor’s Sun-Kissed Cream adaugă un strat luminos de strălucire pe pielea mea. Cred că aș putea spune că este ca o cremă hidratantă colorată, dar cu un efect mai puternic de bronz – îmi place să mă gândesc la aceasta ca la un efect de vacanță bine meritat într-un borcan. Se poate folosi și ca bază pentru fondul de ten pentru a obține un efect de strălucire.

Îmi place textura sa untoasă, care se întinde frumos pe piele, iar mirosul de citrice este perfect pentru lunile mai calde. Crema Mandarin Verde are, de asemenea, o mulțime de beneficii pentru îngrijirea pielii, inclusiv un cocktail de antioxidanți și acid hialuronic pentru un efect anti-îmbătrânire – aceasta este o cremă de zi care face totul!

3. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Eye Cream SPF15

Daniel: Nu-mi place să recunosc asta, dar am cam trecut de 20 de ani și nu mai pot ignora acele linii plictisitoare de sub ochi care se apropie cu pași repezi. Ca rezultat, am fost în căutarea unei formule care nu numai că este eficientă, ci îmi va oferi și rezultatele pe care le-am tot căutat.

Eucerin’s Hyaluron-Filler + Elasticity Eye Cream a fost lansat la momentul potrivit. Cu o formulă care este foarte concentrată și promite să umple chiar și cele mai adânci riduri, am avut mari speranțe și nu am fost dezamăgit. Textura este netedă și este absorbită rapid, iar zona ochilor mi se pare mult mai radiantă.

4. Urban Decay All Nighter Summer Solstice

Oana: Toată lumea ar trebui să dețină o sticlă de All Nighter. Indiferent de tipul de piele sau de stilul de machiaj pe care îl purtați, este un spray care face minuni pentru rezistența machiajului  și chiar îmbunătățește și pigmentul. Am știut mereu acest lucru (de acum câțiva ani folosesc o altă versiune a acestui produs), dar a fost nevoie de lansarea ediției de vară pentru a-mi aminti cât de bun este.

Singura diferență dintre această versiune și cea originală este un miros nou, care este inspirat de vară, dacă nu ați ghicit deja. Este un amestec delicios de nucă de cocos și ananas, pe care îl ador. Am folosit acest spray în fiecare zi în această lună, chiar și în timpul vacanței la temperaturi de 30 de grade, la care baza mea de machiaj încă părea excelentă, motiv pentru care am dorit să recomand acest produs!

 

Lasă un comentariu