Glam News Magazine

Craciunul vine cu pași repezi și începe oficial sezonul petrecerilor. E timpul să scoateți globurile disco, să analizați meniurile pentru petrecerea de revelion și să accesați magazinele online pentru a achiziționa rochii elegante de petrecere. Oh, și veți avea nevoie și de un parfum pentru că, așa cum bine știți, nicio ținută nu este completă fără. Iată cinci parfumuri care se potrivesc perfect cu rochiile elegante de petrecere din acest sezon.

GUERLAIN La Petite Robe Noire Black Perfecto Apă de Parfum

GUERLAIN La Petite Robe Noire Black Perfecto

Să începem cu un clasic: Little Black Dress. Dacă nu știi ce să porți, cu LBD nu vei da niciodată greș. Văzută pentru prima dată în schițele lui Coco Chanel în anii 1920, LBD-a dovedit a fi un însoțitor atemporal pentru multe femei și un clasic în garderoba lor. Iar pentru o rochie atât de clasică, ai nevoie de un parfum la fel de safe precum LBD. Uneori chiar și la parfum, alegerea evidentă este alegerea potrivită: La Petite Robe Noire Black Perfecto!

Black Perfecto este la fel de elegant și plin de “culoare” ca acel LBD perfect din garderoba ta. Cu un trio de note de trandafiri (apă de trandafir, esență de trandafir și trandafir absolut) presărat cu migdale crocante, înmuiate de vișine și o bază fumurie de ceai negru, piele neagră și mosc, La Petite Robe Noire este extrem de elegant. Destul de dulce și fizzy pentru a atrage atenția, dar și suficient de întunecat pentru a crea un contrast, Black Perfecto este parfumul perfect pentru acel LBD din garderobă. Până la urmă, nu poți schimba nimic la o asemenea simplitate atemporală, nu?

Lancome Idole Apă de Parfum

Lancome Idole

Rochia din șifon satinat este o alegere subtilă, sexy, care îți accentuează corpul. În tonuri neutre, rochia din satin atrage atenția, evidențiindu-te ca pe o vedetă. Așadar, este normal ca parfumul însoțitor ar trebui să fie la fel de frumos ca și rochia, dar ar trebui totuși să te lase să strălucești…

Idole by Lancome este un parfum creat de femei pentru femei. Este o abordare delicată și pură a trandafirului și a moscului care o înconjoară într-o aură strălucitoare de miros. Idole nu se impune, se îmbunătățește, creând echivalentul olfactiv al unei rochii strălucitoare. Este parfumul perfect de purtat cu rochia din satin, nu?

YSL Libre Apă de Parfum

YSL Libre

YSL a fost faimos pentru abilitarea sa de a îmbrăca femeile. Aducea adesea coduri masculine în operele sale, creând un sentiment de putere și un stil androgin care a pătruns adânc în țesătura casei. Rochia de lux, care ia clasicul blazer negru și îl transformă într-o rochie, este unghiular, puternic și al naibii de șic. Are nevoie de un parfum care se simte la fel de neconformist cu genul.

Libre este ultimul parfum al YSL și este un amestec fascinant de stil masculin și feminin. Lavanda (o notă folosită în parfumurile bărbătești) întâlnește floarea de portocal, o aromă florala folosita de obicei in parfumurile feminine pentru a crea o notă orientală, care se simte exact ca un smoking masculin. Dacă dorești să te gătești, atunci vei avea nevoie de ceva care este la fel de grandios ca un costum YSL: Libre este exact asta.

GIVENCHY L’Interdit Apă de Parfum

GIVENCHY L’Interdit

Paiete sunt cel mai bun lucru creat vreodată. Pe baza acestei teorii a măreției, nu este surprinzător faptul că este, de asemenea, adevărat că rochia mini din paiete este cel mai minunat stil de rochie de petrecere. De ce? Ei bine, dacă trebuie să întrebi, răspunsul este… paiete.

Așadar, dacă dorești să porți cea mai strălucitoare rochie de paiete din lume pentru petrecerea de revelion, ai nevoie de un parfum care să se potrivească cu totul iridescenței sale. Sugestia mea ar fi aceea de a purta un Givenchy care, din câte am auzit, este un parfum căruia îi place să petreacă bine. Având în compoziție fructe și tuberoză, poate că Interdit miroase a cea mai luxoasă gumă de mestecat cu fructe pe care ați gustat-o vreodată și este contrastată de o bază de paciuli pentru a-i da o notă întunecată și misterioasă. Interdit de la Givenchy este echivalentul olfactiv al unei bile disco.

Juliette Has A Gun Lady Vengeance Apă de Parfum

Juliette Has A Gun Lady Vengeance

Dacă stilul tău este ceva mai va-va-voom, atunci poți trece cu vederea paietele, LBD și smokingurile pentru ceva mai opulent și mai îndrăzneț. Vă întreb ce ar putea fi mai extravagant decât catifeaua? Și, desigur, dacă vorbim de catifea, singura culoare acceptabilă este cea mai vibrantă nuanță de roșu – nu, nu eu fac regulile!

Așadar, avem nevoie de un parfum va-va-voom într-o nuanță de roșu profund, din sticla căruia să se scurgă opulență, iar singurul lucru care se potrivește este Lady Vengeance de la Juliette Has a Gun. Cu un nume care sună exact ca și un ruj MAC în cea mai roșie nuanță dintre roșii, Lady Vengeance este un trandafir exuberant, “zgâlțâit” cu note de patchouli. Acesta este tipul de parfum pentru a privi intens peste bar la un bărbat, băgând frica în el și făcându-l să ți se așeze la picioare. Știi, doar așa pentru distracție.

Un comentariu

Lasă un comentariu