Glam News Magazine

Dacă ați putea să evadați din rutina zilnică, ce decor ați alege între romantic, glamour, contemporan, de epocă, rustic, modern, scandinav, oriental sau african? Dar dacă le-ați găsi pe toate într-o locație cochetă, situată într-un cadru retras, cu priveliște uluitoare? Ce ați alege? Vila Chambers’n Charm din Brașov vă pune în această situație incitant de dificilă. Cele nouă camere spațioase, decorate luxos, fiecare după o anumită temă, oferă un răsfăț exclusivist, o evadare selectă din cotidian.

Amplasată pe drumul către Poiana Brașov, cu o priveliște absolut extraordinară către Tâmpa şi orașul Brașov, la doar 3 km de centrul istoric, vila Chambers’n Charm încântă prin atmosfera minuțios creată atât în interior, cât și în exterior, în grădina cu mobilier, ambianță completată atent de servicii de top. Camerele sunt cele care atrag atenția și o păstrează justificabil.

Provence (Dublă)

Provence este camera în care romantismul este la el acasă. De la dușumeaua într-o nuanță caldă, la patul de fier cu baldachin și pereţii de culoarea lavandei, totul a fost creat pentru a purta clienții într-o poveste franțuzească pe tărâmuri românești. Mobilă pictată a fost făcută la comandă, pentru acest decor destinat special persoanelor romantice.

Tarife: 65 euro, în cursul săptămânii și 70 euro, în week-end, în functie de sezon

Gold (Suită cu bazin)

Este camera cu cel mai puternic accent glam din vilă. Decorul inspirat de New York-ul anilor 60 prin contrastele puternice de negru și auriu oferă un răsfăț luxos și teleportează oaspeții săi în atmosfera unui film clasic hollywoodian cu personaje dintr-o clasă selectă. O poveste însă fără intrigi se trăiește aici pentru amintiri memorabile.

Tarife: 125 euro, în cursul săptămânii și 135 euro, în week-end, în functie de sezon. Suitele în week-end (vineri, sâmbată, duminică) se vând pe minim 2 nopți, doar în caz de disponibilitate pot fi închiriate pe o singura noapte.

Scandinavian 1 și Scandinavian 2 (Dublă și Single)

Camerele Scandinavian #1 și Scadinavian #2, o cameră dublă şi o cameră single, ce pot comunica printr-o uşă, transformându-se astfel într-un apartament, au fost decorate în stil de design scandinav, ce se subscrie totuşi eclectismului ce domină toate încăperile. Mobilierul de culoare albă se confundă cu pardoseala din răşină epoxidică de aceeaşi culoare, accentele fiind realizate cu ajutorul pieilor şi a celor două capete de pat săseşti, găsite într-o şură şi restaurate.

Tarife: 70/80 euro, în cursul săptămânii și 75/80 euro, în week-end, în functie de sezon.

Baldaquin (Suită)

În camera Baldaquin, aspectul glam revine puternic în decor și amenajare. Elementele clasice sunt îmbinate cu elemente moderne, însăși baldachinul este reinterpretat pentru o experiență de relaxare cu fast. Piesa de rezistență este bazinul din mozaic bisazza, îngropat in mijlocul camerei.

Tarife: 125 euro, în cursul săptămânii și 135 euro, în week-end, în functie de sezon. Suitele în week-end (vineri, sâmbată, duminică) se vând pe minim 2 nopți, doar în caz de disponibilitate pot fi închiriate pe o singură noapte.

Red (Dublă)

Roșul este o culoare vibrantă ce dă energie. Red este o cameră somptuoasă, îmbrăcată în catifea roșie, cu mobilier Kartell, pe gustul celor care iubesc culoare roșie sau caută mai multă pasiune în decor. Camera comunică cu o baie în bisazza rosie cu accente de piatră buciardată. În combinație cu tonurile neutre ale pardoselii și pereților, roșul acestei camere se îndulcește elegant, oferind exact doza necesară pentru deconectare.

Tarife: 80 euro, în cursul săptămânii și 85 euro, în week-end, în functie de sezon.

Gheisa (Suită)

Suita Gheisha recrează cu acuratețe atmosfera unui luxos interior oriental, exotic și misterios totodată, cu brocart, țesături luminoase și decorațiuni aurii. Atât mobilierul, cât și decorul specifice Orientului Îndepărtat sunt îmbinate cu tehnologia modernă necesară unei locații de top.

Tarife: de la 135 euro, în cursul săptămânii și de la 145 euro, în week-end, în funcție de sezon. Suitele în week-end (vineri, sâmbată, duminică) se vând pe minim 2 nopți, doar în caz de disponibilitate pot fi închiriate pe o singura noapte.

Baroque (Suită)

Negrul și argintiul se îmbină elegant într-un decor neobaroc luxos care fascinează. Bârnele autentice din plafonul mansardat adaugă un plus de farmec încăperii. iar baie open nu numai că deschide spațiul, dar asigură și un răsfăț aristocrat.

Tarife: de la 125 euro, în cursul săptămânii și de la 135 euro, în week-end, în functie de sezon. Suitele în week-end (vineri, sâmbată, duminică) se vând pe minim 2 nopți, doar în caz de disponibilitate pot fi închiriate pe o singură noapte.

Marrocan (Suită)

Un alt decor exotic, de inspirație marocană, realizat autentic până la cel mai mic detaliu, își așteaptă oaspeții în această cameră cu țesături și corpuri de iluminat originale din Maroc și o paletă de culori care încântă ochii. Departe totuși de această lume neîndeajuns de explorată, camera oferă o experiență atât de reală încât șederea aici este ceva unic.

Tarife: de la 125 euro, în cursul săptămânii și de la 135 euro, în week-end, în functie de sezon. Suitele în week-end (vineri, sâmbată, duminică) se vând pe minim 2 nopți, doar în caz de disponibilitate pot fi închiriate pe o singură noapte.

Toate cele 9 camere cu decoruri uluitoare al căror tur virtual îl puteți face aici își așteaptă oaspeții.

Servicii VIP

Oaspeții vilei Chambers’n Charm beneficiază de parcare privată gratuită și se pot bucura de o primire VIP, cu o sticlă de prosecco și delicatese în cameră. Suitele vor avea bazinul pregătit cu spumă, lumânări și petale de trandafiri. Preț serviciu 80 €.

De asemenea, cu rezervare în prealabil, se pot răsfăța cu un masaj de relaxare și de o baie turcească cu aburi.

Micul dejun este în stil buffet suedez, iar prânzul și cina se servește a la carte în salon, pe terasă sau în grădină. Sunt puse la dispoziția clienților și servicii de Bar cu o gamă largă de băuturi.

 

Contact:

Adresă: Strada Stejerisului 27 (pe Calea Poienii vis-a-vis de borna kilometrică ce indică încă 9km până în Poiana Brașov).
Coordonate GPS: 45.644397, 25.572029
Brașov, România

Telefon
0733 016512
0368 412904

Email
[email protected]

https://chambers-charm.ro/

https://www.facebook.com/chambersandcharm

https://www.instagram.com/chambers.n.charm/

Rezervări aici

CONCURS:

Glam News Magazine vă oferă “10 zile de Crăciun”. În perioada 10-19 Decembrie, fiecare zi vine cu un nou concurs. Astăzi, partenerii noștri de la Chambers’n Charm  vă oferă un sejur de două nopți în locația lor de lux. Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Care este numărul de camere al vilei Chambers’n Charm? 

Atenție: valabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 15.12.2021 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email, cât și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

343 de comentarii

  1. Vila are 9 camere si este situată într-o zonă pitorească a României. Ce peisaje frumoase sunt la Bran și abia aștept sa revin acolo.

Comentariile sunt dezactivate