Glam News Magazine

Echipa Glam News a testat multe produse lansate în luna mai, iar după multe deliberări am ales patru produse care au primit ștampila de “aprobat 100%”.

Există câte ceva pentru toată lumea în această listă, indiferent de buget, sex și tip de piele, dar dacă sunteți în căutarea unui nou fond de ten sau dacă părul dvs. necesită un șampon miraculos, avem senzația că vă veți bucura de aceste lansări la fel ca și noi (dacă nu mai mult).

1. Ruj GUERLAIN Rouge G Case Stunning Queen

Oana: Oricine mă cunoaște va ști că accesoriile sunt preferatele mele; am întotdeauna o mini listă de dorințe pe telefonul meu, cu genți, pantofi și ochelari de soare după care râvnesc în prezent! Îmi place să îmi potrivesc accesoriile cu ţinuta, iar acum am o nouă modalitate de a include acest lucru și în colecția mea de machiaj, sub formă de ruj! Noua colecție de rujuri Rouge G de la GUERLAIN m-a încântat extrem de tare, în special, Stunning Queen. Așa că atunci când am vazut colecția, nu mi-a luat mult timp să aleg o nuanță de ruj (deep pink numarul 67 ca să fiu exactă), o carcasă pentru el și să fac o achiziție.

Îmi place conceptul oferit de Rouge G și faptul că putem alege o nuanță de ruj și una dintre multele modele de carcase pentru a crea o combinație perfectă. Carcasele sunt extrem de luxoase și sunt disponibile într-o gamă variată de culori, modele și texturi. Are o oglindă încorporată pentru a-l putea aplica oriunde mergem și credeți-mă: veți arăta atât de sofisticat doar scoțându-l din geantă, indiferent unde vă aflați sau ce faceți! Puteti comanda nuanța preferată și carcasa de AICI.

2. Versace Eros Flame Eau de Parfum

Daniel: Nu știu cum ești tu, dar eu când aud de “Versace” mă gândesc la opulență. Vreau ca parfumul meu Versace să fie excesiv și extrem de elegant. Pentru mine, Eros Flame reprezintă cel mai bine casa Versace. Este un parfum masculin modern, dar cu o atingere a Medusei Versace, care tranformă totul în aur. Eros Flame este un amestec de citrice (lămâie, mandarină și portocală), condimente și ierburi (piper și rozmarin), lemn (lemn de santal, cedru, lemn de piper) și boabe tonka, toate servite într-un flacon luxos, clasic Versace. Miroase proaspăt și ascuțit, dar se încălzește și ajunge la ceva exotic și picant. Dacă ești o persoană care vrea să iasă în evidență, atunci Eros Flame este pentru tine.

3. Fond de ten GIVENCHY Couture Everwear 24h Wear & Comfort SPF20

Oana: Când vine vorba de fondul de ten, îmi place să rămân la produsele pe care le cunosc. Optez întotdeauna pentru o acoperire completă și o finisare mată, așa că sunt greu de convertit. Însă noul fond de ten de la GIVENCHY m-a atras imediat ce am descoperit că durează 24 de ore! Este un fond de ten care “lucrează” la fel de mult ca mine, are o acoperire de la mediu la mare și este perfect pentru zilele în care simțim că avem nevoie de ceva… extra. Formula sa este waterproof, îți lasă pielea hidratată și te face să uiți de micile retușuri pe tot parcursul zilei – primește un DA de la mine!

4. Șampon anti-poluare de la Klorane cu mentă

Daniel: Poluarea din orașe nu este cea mai grozavă pentru părul tău și am observat că al meu a devenit mai uscat și mai gras în ultimele luni, de aceea la îndemnul unui prieten care locuiește în Elveția, am încercat șamponul Klonane Anti-Poluare. Majoritatea produselor au nevoie de câteva utilizări înainte de a începe să observați rezultatele, dar cu acest șampon, am simțit cu adevărat diferența, după prima spălare! Părul meu a fost mult mai moale, mai fin și mai mătăsos – în plus, menta a mirosit minunat! Am încercat și Balsamul cu mentă și pot să spun ca au făcut minuni cu părul meu. Ok, știu ca majoritatea bărbaților cumpără cel mai ieftin șampon pe care îl pot găsi în supermarket, dar dacă aveți ocazia, încercați măcar odată Klorane Aquatic Mint! Vă veți îndrăgosti de la prima spălare!

Lasă un comentariu