Glam News Magazine

Stăm în casă, dar trebuie să rămânem în formă. Ei bine, există săli de fitness și antrenori care s-au gândit să vină în întâmpinarea acestor nevoi și oferă gratuit acces la anternamente prin live streaming . Vă prezentăm 15 dintre acestea, pentru a alege tipurile de antrenament cu care rezonați și să puteți beneficia de timpul petrecut în casă câștigând mai multă sănătate.

24 Hour Fitness

Toată lumea poate accesa gratuit aplicația care include cursuri Les Mills și coaching audio. De asemenea, își extind calitatea de membru pentru perioada de timp în care sala de sport este închisă.

Orangetheory

Propune antrenamente de anduranță pe intervale. Orangetheory încarcă acum noi rutine de antrenament acasă la 30 de minute zilnic. Nu veți avea nevoie de echipament special, dar instructorii devin creativi și vă vor folosi obiectele pe care le puteți găsi în jurul casei, precum căni de cafea în loc de greutăți.

P.volve

Acest program de fitness a anunțat că va oferi 30 de zile de streaming gratuit tuturor noilor membri, ceea ce vă oferă acces la sute de antrenamente. Utilizați codul ONEPVOLVE pentru a începe vizionarea gratuită. De asemenea, vor împărtăși antrenamente live pe Instagram și YouTube de trei ori pe zi.

Daily Burn

Din 23 martie, Daily Burnoferă membrilor vechi și noi acces premium gratuit timp de 60 de zile. Daily Burn va prezenta un antrenament diferit în fiecare zi din biblioteca lor extinsă în locul noilor episoade ale DB365.

Tone It Up

Dacă doriți tonifiere, Tone It Up are o comunitate uimitoare și oferă toate tipurile diferite de antrenamente în acest scop. Aplicația va fi gratuită pentru noii utilizatori pentru următoarele 30 de zile, iar videoclipurile de antrenament variază între 10-40 de minute pentru a se potrivi cu programul dvs. În plus, fondatorii Karena și Katrina vor participa live pe Instagram @ToneItUp pe tot parcursul săptămânii.

Fhitting Room

Studioul principal HIIT din New York oferă 30 de zile gratuit serviciului lor de abonament digital Fhitting Room On Demand. Toată lumea poate accesa antrenamentele HIIT gratuite. De asemenea, oferă cursuri FHitting Room LIVE, care costă 20 de dolari și sunt cât mai aproape de o clasă reală, deoarece ai un instructor care interacționează cu tine. Clasele LIVE Private / Private Group sunt de asemenea disponibile pentru familii, prieteni sau colegi care ar dori să facă un antrenament împreună din casele lor.

Planet Fitness

Planet Fitness va găzdui „Home Work-Ins” – o serie de cursuri gratuite de fitness pentru toată lumea – care vor fi transmise în direct, seara, pe pagina de Facebook. Clasele vor fi conduse de antrenori autorizați Planet Fitness, precum și de invitați speciali, cum ar fi antrenorul „The Biggest Loser” și antrenorul de fitness Erica Lugo, printre altele. Pentru oricine nu poate participa în direct, fiecare antrenament va fi disponibil și pentru vizualizare atât pe pagina de Facebook Planet Fitness, cât și pe canalul YouTube după terminarea difuzării.

Peloton

Deși Peloton este cunoscut pentru spinning, compania oferă multe alte clase de fitness pe aplicația sa de streaming. Peloton oferă acum 90 de zile de yoga, meditație, forță, ciclism, alergare și alte cursuri de fitness pentru orice utilizator, chiar dacă nu dețineți bicicleta în sine.

OBE Fitness

Actrița și prezentatoarea tv Kelly Ripa garantează pentru acest antrenament minunat de tonifiere. Aplicația oferă 100 de clase live pe săptămână, inclusiv cardio, forță, yoga și stretching. Utilizați codul SWEATSANDCITY pentru prima lună de antrenamente la domiciliu gratuit.

CorePower Yoga

Dacă doriți să practicați yoga acasă, CorePower Yoga oferă cursuri live streaming gratuite în fiecare zi. Cei care sunt deja membri se bucură de acces complet nelimitat la toate clasele online prin CorePower Yoga On Demand, care includ versiuni de 20-60 minute ale acelorași formate din studio. Pentru cei care nu sunt membri, CorePower oferă în continuare acces gratuit la o colecție limitată de clase online disponibile săptămânal.

Don Saladino

Cunoscut ca antrenor peronal al actriței Blake Lively, Don Saladino oferă un program gratuit de 4 săptămâni de antrenament pentru greutatea corporală, care nu necesită echipament și poate fi realizat în confortul propriei case. Saladino va intra zilnic în direct pe Instagram pentru a vă antrena printr-un program de greutate corporală de 20-30 minute.

Redeem Fitness

Redeem oferă antrenamente HIIT, antrenamente de forță, de bază, prenatal, dans și mai mult orientate către menținerea femeilor în formă. Având în vedere evenimentele recente, platforma de antrenament online a Redeem va fi gratuită pentru următoarele 30 de zile. Accesați redeemfit.com/sign-up și utilizați codul promoțional REDEEM1.

YMCA

Un nou program de comunitate online gratuit, YMCA 360, oferă programe la cerere și coaching digital. Programul include unele dintre cele mai populare clase de exerciții de grup, incluzând programe cu impact scăzut pentru persoanele în vârstă.

Fit Body

Antrenamantele susținute de Anna Victoria sunt super eficiente, iar noii membri ai aplicației vor putea profita gratuit de ele pentru 30 de zile. Accesați www.fitbodyapp.com, selectați abonamentul de o lună și introduceți codul DAJEITALIA la finalizare.

Gold’s Gym

Încercați unul dintre cele peste 600 de antrenamente audio și video din aplicația AMP Gym Gold, pe care le oferă gratuit până la sfârșitul lunii mai. Deschideți goldsamp.com/promo și introduceți codul promoțional FIT60.

Un comentariu

Lasă un comentariu