Glam News Magazine

Imaginează-ți că te trezești din somn, deschizi ochii odihnit și tot ce auzi este freamătul tăcut al naturii. Aerul curat îți spune bună dimineața și încerci să-ți amintești de când n-ai mai dormit așa de bine. Te așteaptă o zi binemeritată de deconectare departe de oraș și noxe care se va încheia cu un apus de soare de păstrat sfânt în amintire. Este un scenariu posibil, iar dacă ajungi la Fisherman’s Colibița Resort vei realiza că realitatea depășește uneori imaginația.

Situat într-un cadru de poveste, resortul oferă, pe lângă locația recunoscută pentru calitățile terapeutice, dotări și servicii de 3 stele, menite să răsfețe oaspeții de toate vârstele. 45 de camere clasificate la 3 stele și 15,000 mp spațiu de recreere fac din Fisherman’s Colibița Resort o destinație irezistibilă. Mai ales că toate camerele au vedere către lacul Colibita și către munții care-l înconjoară protector. Iar cei 7 ani de experiență în domeniu este o asigurare a calității. 25 camere duble,  4 apartamente, 4 bungalow-uri și 12 camere duble premium își așteaptă turiști atât pentru relaxare, cât și pentru ședințe, cursuri și teambuildinguri, locația dispunând și de o sală de conferințe de 60 de locuri ușor de configurat, dotată cu ecran de proiecție, proiector, Wi-Fi, mini-bar și activități sportive (mini-fotbal, tenis de câmp, biliard, fusball, darts, tenis de masă, mountainbiking, alpinism – la cerere cu prestatori externi, pescuit, caiac, plimbări cu sania) și de recreere colective (excursii și drumeții). Că doar într-o astfel de locație nu ai cum să stai prea mult înăuntru.

Stațiune Colibița, situată la o altitudine de 900m, este locul unde aerul pur vindecă în multe dintre afecțiunile cardiovasculare, hipertiroidiene şi reumatice, fiind bogat în radiații ultraviolete și aerosoli cu esențe volatile de terebentina. În urma studiului compoziției aerului s-a determinat valoarea concentraţiei maxime de ozon de aici: 90 micrograme/mc, mai mare decât valoarea medie în România, de 72,6 micrograme/mc. Climatul plăcut, constant, temperat și lipsit de curenţi puternici, cu aer ozonat, oferă zonei un caracter echilibrat, tonic și stimulent. Astfel că de ce ai sta înăuntru? Plaja de nisip cu sezlonguri și umbreluțe vara, cele 2 pontoane pe lac, 2 piscine exterioare încălzite, 3 terase deschise, mini-ferma pentru copii, cele 2 spatiu de joacă pentru copii, terenul mini-fotbal / tenis te invită mai aproape de natură.

Și cum puțină (sau mai multă) mișcare provoacă poftă de mâncare, trebuie menționat că restaurantul oferă un meniu bogat, cu cele mai gustoase preparate tradițonale. Barul și crama sunt opțiuni perfecte atât pentru seri de tihnă, cât și pentru seri de petreceri. Fisherman’s Colibița Resort este de altfel locația perfectă pentru evenimente speciale în familie sau alături de prieteni precum nunți, botezuri, aniversări. Restaurantul are o capacitate de peste 300 de locuri, terasa exterioară – 50 de locuri, terasa pe lac – 50 de locuri, crama – 40 de locuri. Se adaugă în ofertă și un cort cu structura metalică, ce acoperă peste 400mp, gata amplasat.

Toate acestea sunt ingredientele unei rețete sigure anti-stres, cu efecte tămăduitoare, pentru o experiență de neuitat. Ca dovadă, poți face un tur virtual.

Date contact Fisherman’s Colibita Resort

Colibita 229B, Bistrita-Nasaud, CP 427007

☎ Receptie: +40 746 511 961
☎ Receptie: +40 746 051 344
Rezervări aici.

Lasă un comentariu