Glam News Magazine

Compania NOTINO, fondată în Republica Cehă în 2004 și intrată pe piața din România în anul 2009, și-a dezvoltat activitatea foarte rapid, activând în prezent în 24 de țări europene, fiind în momentul de față cel mai mare magazin de parfumuri și produse cosmetice din Europa. Ce înseamnă asta în practică? Putere mare de negociere la achizițiile en-gros de parfumuri de la producători. De asemenea, cu o logistică bine planificată, au capacitatea de a transfera rapid produsele între depozitele individuale din Europa, iar efectele pot fi văzute în practică – dețin o gamă foarte largă de produse (Notino se mândrește cu un portofoliu de 55.000 de produse unice de la 1.500 de branduri globale sau locale) la prețuri mult mai mici decât în ​​cazul marilor lanțuri de parfumerii.

notino

Cadouri pentru ocazii deosebite!

Personal, când vine vorba de cadouri speciale, ajung mereu la parfum. Este adevărat că preferințele noastre în materie de parfum sunt super personale, dar când oferi un parfum pe care știi că îl iubește cineva, cadoul se transformă într-unul foarte special. Parfumul este rege al simțurilor. Știi acel sentiment când miroși un parfum și brusc ai fluturi în stomc? Sau miroși o floare care a crescut în apropierea locului în care ai copilărit și instant gândul îți fuge la acele zilele însorite de vacanță? Mirosurile sunt strâns legate de memorie și au puterea de a te transporta într-un alt moment sau loc. Așa că a dărui un parfum înseamnă că, de fiecare dată când persoana îl poartă, își va aminti de tine. O singură pulverizare aduce toate acele sentimente de bucurie și iubire chiar și în cele mai înorate zile.

Cele mai noi oferte se anunță pe Social Media. Urmărește acum pagina de Instagram Notino România și descoperă zilnic sute de promoții la cadouri parfumate și alte produse de beauty.

Ai nevoie de un ambalaj luxos?

Nimic mai simplu! Pentru doar 23 lei (preț standard) NOTINO îți ambalează cadourile într-un mod profesional le decorează cu o panglică de satin. Tot ce trebuie să faci este ca înainte de a finaliza comanda, să bifeazi câmpul de ambalare cadou și să selecteazi varianta de culoare dorită, apoi să alegi din coș produsele pe care le dorești ambalate. Ție îți rămâne doar să oferi personal cadoul frumos ambalat – sau să-l trimiți la adresa dorită.


Oferă un cadou unic, personalizat!

Alege gravarea cu laser a unui mesaj din inimă, pe sticluța de parfum, pe ambalajul de ruj sau pe paleta de farduri. Parfumul sau produsul cosmetic devine astfel o amintire minunată a momentelor, a evenimentelor și a sentimentelor împărtășite. Poți grava nume, inițiale, data nașterii copilului, urări de aniversare, o declarație de dragoste sau chiar o cerere în căsătorie. Ce trebuie să faci?

  • Alege parfumul sau produsul cosmetic dorit, din oferta de parfumuri și cosmetice cu opțiunea de gravare.
  • Bifează opțiunea „Gravarea textului propriu la doar 28 RON”.
  • Scrie textul dorit în câmpul respectiv și confirmă.
  • Adaugă produsul în coș și plasează comanda.

 

Sunt produsele de pe NOTINO originale? 

Cred că aceasta este una dintre cele mai dese întrebări pe care am auzit-o. Fiind un pasionat și colecționar al parfumurilor de nișă încă de pe vremea când nu prea se găseau în România, de-a lungul timpului am achiziționat parfumuri fie din duty free-uri, fie direct de la casele de parfum din străinătate. Așa că pot spune că am ceva ani de experiență și cunosc destul de bine această indrustrie, la fel cum știu și faptul că toți marii producătorii de parfumuri au semnat contracte uriașe cu NOTINO pentru furnizarea directă a parfumurilor lor. Așa că informațiile despre faptul că produsele sunt de o calitate mai inferioară decât în ​​anumite magazine este mai degrabă o “muncă” a concurenței. Comand de pe NOTINO de ani de zile, fiind ghidat de preț și nu am fost niciodată dezamăgit. Produsele sunt originale 100%!

Magazine fizice cu prețuri la fel ca pe internet

NOTINO a deschis și două magazine fizice în București în Mega Mall și Promonada unde realitatea se întâlnește cu virtualitatea pentru a descoperi sute de parfumuri și cosmetice de la branduri de top, la aceleași prețuri minunate ca pe site. În plus, se pot ridica și comenzile plasate online, adresa întrebări consultanților în beauty ori testa parfumurile și cosmeticele celor mai cunoscute branduri. Magazinele au o zonă clar separată, cu produse cosmetice pentru îngrijirea pielii și părului și o secțiune cu o colecție bogată de parfumuri de lux și nișă.

Dacă alegeți livrarea prin curier, trebuie să știți faptul că cei de la NOTINO livrează prin Fan Courier sau Cargus, GRATUIT pentru comenzile de peste 250 lei și la un preț special de doar 15 lei pentru comenzile sub 250 lei. Dacă te răzgândești sau  pur și simplu produsele nu ți se potrivesc, ai la dispoziție 90 de zile pentru a returna produsele. Trebuie doar să completezi formularul online, iar produsul să fie intact. Și asta este tot. Banii sunt returnați cât ai clipi.

Lasă un comentariu