Glam News Magazine

Când vă gândiți la cadoul perfect pentru un prieten sau o persoană dragă, indiferent de numele de pe eticheta cadoului, doriți să se simtă răsfățați atunci când rup hârtia frumos decorată și văd ce se ascunde în interior. Dar alegerea cadoului perfect nu este întotdeauna o treabă ușoară. Deci de unde începeți? Ei bine, chiar aici este locul perfect pentru a începe. Dacă știți că persoana iubește produsele de îngrijire, un set de produse de beauty este perfect, indiferent dacă este vorba despre produsele pe care deja le cunoaște și îi plac sau produse noi pe care încă nu le-a descoperit. Produsele de îngrijire nu numai că o vor face să se simtă cu adevărat răsfățată, ci o vor și ajuta la combaterea anumitor probleme.

De la tratamentele pentru gene, sprâncene, buze până la exfolierea tălpilor, aceste produse sunt potrivite pentru oricine.

Bonilash – ser pentru stimularea creșterii genelor și a sprâncenelor

Aproape toate femeile par să își dorească sprâncene dese și gene lungi și atrăgătoare. Extensiile și micropigmentările pot costa o avere, dar din fericire, zeii frumuseții ne-au binecuvântat cu seruri de creștere minunate. Acestea sunt special formulate pentru a vă oferi genele și sprâncenele mult visate – și chiar funcționează!

Serul Bonilash pentru gene este conceput pentru a profita la maximum de genele tale naturale, încurajându-le să crească mai mult, mai puternice și mai groase. Dacă linia genelor a devenit rară și genele sunt predispuse la subțire și rupere, Bonilash le va îmbunătăți starea generală în doar 6 săptămâni. Ingredientele atent selectate ale serului întăresc fibra și rădăcina firului de păr și amplifică sinteza keratinocitelor din rădăcina acestuia, hrănesc, hidratează și regenerează genele. Formula ușor de aplicat se utilizează cel mai bine înainte de culcare. Poate fi aplicat și pe linia inferioară a genelor.

Dacă te-ai pensat excesiv sau dacă sprâncenele sunt, în general, subțiri, rare și lipsite de strălucire, serul Bonilash pentru sprâncene este conceput pentru a transforma sprâncenele subțiri, inegale și rare în sprâncene mai pline și cu un aspect sănătos. Bonilash este îmbogățit cu complexul exclusiv widelash™, un amestec de proteine și ingrediente hrănitoare care oferă sprâncenelor exact ceea ce au nevoie – și rapid. Substanța activă stimulează creșterea și îndeșirea, adăugând strălucire și oferind un aspect foarte sănătos. Folosind mini peria, Bonilash pentru sprâncene se aplică atât dimineața, cât și seara. Înainte să continuați cu rutina de machiaj obișnuită, asigurați-vă că zona aplicării este complet uscată.

Mascara MED

Când vine vorba de machiajul ochilor, este binecunoscut faptul ca mascara este cel mai bun prieten al femeii. Probabil că deja știți… indiferent de tipul de gene – scurte, rare, lungi, dese – doar câteva aplicări de MASCARA le transformă în cea mai frumoasă ramă pentru ochi. De la formule care promovează alungirea genelor, volum și efect de gene false, MASCARA poate fi catalogat ca unul dintre cele mai versatile produse cosmetice de beauty.

Mascara MED acoperă genele cu o formulă special creată ce conferă alungire, volum și efect de gene false, învelind genele într-un negru intens susținând și cresterea naturală. Peria din fibre moi crește densitatea fiecărei gene cu fiecare aplicare, permițând un rezultat personalizat.

Lips-UP Hyaluron 

Toată lumea dorește buze cu aspect mai plin, care arată, de asemenea, natural. Lips-UP Hyaluron este un balsam de buze cu acid hialuronic reticulat și lipide responsabile cu îngrijirea pielii care netezesc textura buzelor, oferindu-le un plus de volum și îngrijire de lungă durată. Lips-UP Hyaluron reduce liniile fine și umple buzele, îmbunătățind aspectul general și sănătatea lor, oferind și o nuanță naturală subtilă.

Parasoftin

Șosetele exfoliante pentru picioare sunt un mod neobișnuit, dar foarte eficient de a scăpa de pielea uscată și crăpată de pe picioare. Începătorii le-ar putea găsi puțin ciudate pentru că timp de câteva zile, literalmente, pielea moartă începe să se desprindă. Dar asta face ca utilizarea șosetelor exfoliante să fie o experiență de neuitat. Parasoftin reprezintă o soluție inovatoare, practică și eficientă ce permite îngrijirea intensivă și confortabilă a pielii tălpilor. În funcție de gradul de deteriorare a pielii tălpilor, compoziția Parasoftin penetrează și înmoaie stratul cornos al epidermei și exfoliază calusurile.

Complexul de extracte din plante, ureea și alantoina, hidratează pielea uscată și susțin regenerarea și reconstrucția epidermei, având efect de netezire și catifelare, în timp ce acizii AHA/BHA stimulează eficient procesele de regenerare și de reînnoire a pielii. Ingredientele atent selectate asigură hidratarea intensivă a tălpilor, oferind pielii un aspect neted, îngrijit și delicat după aproximativ 7 zile de la utilizare.

CONCURS:

Glam News Magazine vă oferă “10 zile de Crăciun”. În perioada 15-24 Decembrie fiecare zi vine cu un nou concurs. Astăzi, prietenii noștri de la PR Avenue by Mariana Sebe vă oferă în dar 3 seturi cu produse de beauty: 1x Bonilash pentru gene, 1x Bonilash sprâncene, 1x Mascara MED, 1x Lips-UP, 1x Parasoftin. Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Cărei persoane din viața ta ți-ar face plăcere să îi oferi un astfel de cadou?

Atenție: valabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 18.12.2020 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email cât și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

504 comentarii

Comentariile sunt dezactivate