Glam News Magazine

Octombrie este dintotdeauna o lună cu lansări multe de produse de beauty. De fapt, este unul dintre momentele noastre preferate din an pentru noile lansări. În octombrie, toate brandurile noastre favorite lansează produse noi la timp pentru, îndrăznim să o spunem … Crăciun.

Dar! Deși am salutat un flux incredibil de noi parfumuri, machiaje și produse de îngrijire a pielii, nu pot fi decât șase câștigători pentru acest articol. Încercate, testate și aprobate, citiți mai departe pentru a găsi noul dvs. must-have …

1. Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum Spray

 

Oana: Libre este unul dintre acele parfumuri pe care le-ai putea cumpăra doar pentru sticlă. Flaconul elegant, înfășurat în logo-ul supradimensionat YSL, este ceea ce m-a atras inițial la acest parfum. Am avut întotdeauna o slăbiciune pentru Opyum, așa că pentru mine acesta este următorul parfum preferat! Accesoriu perfect pentru fiecare ținută, Libre face ca o zi la birou să se simtă puțin mai glam.

Miroase la fel de bine pe cât arată! Compoziția florală aromatică este atât de sexy și sofisticată. Libre iese din regulile tradiționale de parfum. YSL oferă lavandei (în mod tradițional o notă masculină) o răsucire feminină soft, ceea ce face ca acest miros să se simtă cu adevărat unic.

2. Avene Hydrance Aqua Gel

Daniel: Rar mă entuziasmează o cremă hidratantă, dar Avene Aqua Gel nu este o crema hidratantă obişnuită. În primul rând, este un erou al hidratării, datorită apei termale Avene 75%, pe care tenurile sensibile or să o adore. Și în al doilea rând, nu este doar un produs hidratant. Puteți să o folosiți ca și cremă de față, cremă pentru ochi și mască de față pentru seară, care este salvatoarea acelor nopți nedormite, care au devenit mult mai obișnuite decât aș dori să recunosc în ultima vreme.

Aqua Gel este un gel cu adevărat deosebit. Plătiți pentru un produs, îl puteți utiliza în trei feluri diferite, economisiți timp și obțineți o mega hidratare a tenului, de care toți vom avea nevoie în următoarele două luni.

3. Pudră Yves Saint Laurent All Hours Universal

Oana: Există un produs care nu poate lipsi niciodată din trusa mea de machiaj, și anume pudra de față. Dar nu poate fi doar o pudră veche translucidă, nu, trebuie să fie eficientă și discretă înainte de a obține un loc în trusa mea de machiaj; și să spunem doar că acum, va fi nevoie de o pudră minune pentru a scoate YSL All Hours Universal Setting Powder de pe primul loc!

Folosesc o pudră foarte des. În primul rând, o aplic după fondul de ten pentru a menține zona pomeților puțin mai mată și pentru a estompa orice por mărit. În timpul zilei, de obicei, în jurul orei de prânz, îmi place să reîmprospătez puțin machiajul cu pudră pentru a elimina orice zonă lucioasă. Îmi place All Hours Universal Powder, deoarece este atât de fină, încât este aproape nedetectabilă pe pielea mea. Deoarece este incoloră, nu interferează nici cu tonul fondului de ten.

4. Caudalie Vinopure Purifying Gel Cleanser

Daniel: După ce am folosit acest gel în ultimele 3 săptămâni, pot spune sincer că tenul meu nu a părut niciodată mai proaspăt, iar textura pielii mele nu s-a simțit niciodată mai moale. Spălările cu acid salicilic sunt cele mai bune atunci când vine vorba de eliminarea impurităților, dar Caudalie este cu un pas înainte cu această nouă formulă. Este 98% natural și nu lasă pielea să se simtă uscată după utilizare.

5. Benefit Babe on Board Bronze, Blush & Highlight Palette

Oana: Mă aflu în deplasare aproape în fiecare sfârșit de săptămână așa că este esențială utilizarea unui machiaj compact și prietenos. Benefit Babe on Board Bronze, Blush & Highlight bifează toate aceste cereri. Include un blush, bronzer și highlighter într-un format super drăguț cu oglindă, care încape cu ușurință în geantă.

Bronzerul are aspect mat, natural, care vă permite să creați un machiaj perfect. De asemenea, paleta este dotată cu o nuanță de blush, într-o nuanță tranfadirie caldă super-purtabilă, ceea ce o face opțiunea perfectă de zi cu zi. Nu în ultimul rând iluminatorul evidențiază perfect trăsăturile indiferent dacă este zi sau noapte. Această paletă poate fi și un cadou perfect!

6. Serge Lutens La Couche du Diable Apă de parfum

Daniel: Fiind un fan al lui Serge Lutens, am fost instantaneu intrigat de vestea unui nou parfum, mai ales că este primul cu note de oud. Când am citit descrierea parfumului: „Cum putem participa la încoronarea lui Satana fără să fi gustat vreodată păcatul?” m-a câștigat instant!!! Indiferent de mirosul parfumului, trebuia să îl am!

Din fericire, parfumul este somptuos. Oud-ul nu este excesiv de puternic și, deoarece este amestecat cu note complexe de fructe și trandafir, creează un parfum puternic și persistent. Este perfect pentru toate nopțile nelegiuite de îngăduință pe care le ai în minte. Aș spune că acest parfum este perfect pentru seară. Găsit în designul tradițional al sticlei, acest suc întunecat poate proveni chiar de la „Lordul întunecat”.

Lasă un comentariu