Glam News Magazine

Michael Kors a dezvăluit un nou design pentru tricoul său unisex „Love” creat în sprijinul eforturilor de ajutorare în lupta împotriva COVID-19. Acesta prezintă cuvântul „love” scris în albastru deschis pe un fundal alb. Toate profiturile obținute din vânzarea tricoului vor fi donate Programului Alimentar Mondial pentru furnizarea de mâncare copiilor nevoiași din întreaga lume.

Kors este un partener de lungă durată al organizației prin inițiativa sa #WatchHungerStop care până în prezent a contribuit la livrarea a peste 19 milioane de mese celor în nevoie. „Această pandemie ne-a amintit că ceea ce contează cu adevărat este sănătatea, dragostea și comunitatea”, a spus Kors într-o declarație. „PAM a lucrat întotdeauna pentru a-i ajuta pe cei mai nevoiași, folosind expertiza lor inegalabilă pentru a alina suferința și a răspândi speranța. Reprezintă organizația la care apelează o mare parte a lumii în situațiile de urgență și nu este de mirare că este încercată de provocările prezentate de COVID-19. Suntem onorați să lucrăm cu ei și să împărtășim eforturile cu propria noastră comunitate”, a adăugat designerul american.

Parteneriatul PAM cu Michael Kors a existat cu mult înainte de izbucnirea coronavirusului. Brandul a emis diferite iterații ale cămășii Love pentru campania sa Watch Hunger Stop, Food Is Love, care strânge fonduri pentru ONG. De la înființarea sa din 2013, colaborarea a contribuit la livrarea copiilor la 19 milioane de mese. Și cu școlile încă închise, Kors și PAM sunt și mai dedicați misiunii.

Michael Kors a fost de la început în fruntea eforturilor de salvare COVID-19. Designerul american a contribuit cu 1 milion de dolari – cu un milion suplimentar prin intermediul companiei sale, Capri Holdings, la organizațiile din New York, NYU Langone Health, God’s Love We Deliver, A Common Thread și NewYork-Presbyterian Hospital.

Tricoul “Love” se vinde cu 40 de dolari și este disponibil la magazinele Michael Kors și online la MichaelKors.com.

Lasă un comentariu