Glam News Magazine

Zilele au devinit din ce în ce mai plictisitoare în ultima perioadă? Nu ai idee ce zi este? Cred că ni se întâmplă tuturor. Există foarte puține noutăți în viețile noastre în aceste momente, motiv pentru care am fost extrem de încântați pentru favorite din luna aprilie. Lumea produselor de beauty se pare că nu s-a oprit și suntem surprinși cu multe lansări inovatoare pentru a ne menține măcar puțin pe linia de plutire, iar echipa Glam News a găsit câteva pe care nu dorești să le ratezi …

1. Eucerin Hyaluron Filler Ultra Light Refreshing

Eucerin Hyaluron Filler Ultra Light Refreshing

Oana: Hidratare? Da, te rog. Dacă pielea mea ar putea vorbi, asta ar fi repetat în ultima lună. Tenul părea plictisit, neuniform și toate liniile fine din jurul ochilor și de pe frunte parcă pășiseră direct în lumina reflectoarelor. Am știut că eroul meu va fi acidul hialuronic, așa că am apelat la noul ser de la Eucerin. Numele a fost ceea ce inițial m-a atras la el, dar când am citit formula sa, am rămas plăcut impresionată. Conține acid hialuronic cu greutate moleculară mare și mică și glicerină care hidratează și hrănește tenul din plin. Pielea emană sănătate chiar de la prima aplicare și, deși se absoarbe rapid, lasă în urmă un strat subțire, care arată radiant și creează o bază excelentă de machiaj.

2. Cremă Avene Cicalfate+

Avene Cicalfate+

Daniel: Imi place crema originală Avene Cicalfate, așa că, atunci când am auzit că a fost reformulată, eram îngrijorat că nu îmi va oferi aceleași rezultate. După ce am încercat Cicalfalte +, îndoielile mele au dispărut. Și, când am aruncat o privire mai atentă, am descoperit că Avene afirmă că este cu 30% mai eficientă și are o textură îmbunătățită – deci, este chiar mai bună decât era înainte!

Pentru mine, această nouă versiune a venit la momentul potrivit, deoarece m-am spălat mult mai des pe mâini, am tot folosit dezinfectant și, în consecință, mâinile au devenit foarte uscate. Reaplicată de câteva ori pe zi, înmoaie și repară pielea mâinilor. Când sunt foarte uscate, aplic un strat gros pe mâini înainte de culcare și trag o șosetă peste ele (puteți folosi mănuși de bumbac) pentru a păstra umezeala. Sună destul de ciudat, dar odată ce ai încercat, îmi vei mulțumi!

3. Filorga Optim-Eyes Anti-Ageing Kit

Filorga Optim-Eyes Anti-Ageing Kit

Oana: După cum am menționat și mai sus, mi-au apărut linii fine în jurul ochilor, iar în ultima lună au fost mai vizibile ca niciodată.

Deși încă nu folosesc produse anti-îmbătrânire, știu că este doar o problemă de timp – motiv pentru care setul de la Filorga mi-a atras atenția în această lună.

Lucrul care îmi place la acest set este că fiecare produs se îndreaptă către același obiectiv; să estompeze eficient cercurile întunecate, pungile și ridurile pentru a crea un aspect mai tineresc, radiant. Cum de ceva timp îmi doream să încerc un produs anti-îmbătrânire, setul Filorga a picat la țanc. Folosind produsele lor de lux, mă simt foarte răsfățată, lucru pe care cu toții îl merităm din când în când!

4. Tommy Hilfiger Impact – apă de toaletă

Tommy Hilfiger Impact

Daniel: Îmi plac notele puternice, lemnoase, într-un parfum; în special unul care păstrează totul fresh cu ajutorul notelor fructate, așa că atunci când noul Tommy Hilfiger Impact mi-a căzut în mână, mi-a plăcut încă de la prima pulverizare! Cu note de vârf pline de măr roșu și grapefruit, împreună cu o inimă de chiparos și o bază de chihlimbar și lemn de cedru, parfumul face o adevărată impresie. Sticla de 100 ml include chiar un flacon suplimentar de 4 ml care este ascuns în capacul în formă de T, ceea ce înseamnă că pot lua parfumul cu mine oriunde merg – atunci când vom avea voie din nou să ieșim din case!

5. Rujul DIOR Addict Stellar Halo Shine

DIOR Addict Stellar Halo Shine

Oana: Întotdeauna abia aștept noile lansări ale rujului de la Dior, iar lansarea din luna aprilie a colecției Halo Shine Lip Balm a fost exact ceea ce aveam nevoie. Halo Shine nu este doar un ruj, este un tratament luxos pentru toată lumea și un must-have pentru orice colecționar.

După ce m-am tot uitat la mostre, am ales 723 Blessing Star. Dintre toate cele 16 nuanțe, îmi place cel mai mult nuanța piersică. Pe timp de zi aplic un singur strat, ba chiar am încercat să-l folosesc cu un creion mai închis pentru a vedea cum va arăta noaptea și este perfect – am impresia că am găsit două rujuri într-unul.

6. Mască de față Vichy Mineral 89 Fortifying Instant Recovery Mask

Vichy Mineral 89 Fortifying Instant Recovery Mask

Daniel: Chiar și înainte de a lucra la Glam News, am fost obsedat de serul Vichy Mineral 89 datorită capacității sale de a face tenul să pară hidratat și radiant. Așadar, vă puteți imagina entuziasmul meu când am aflat că Vichy are de gând să lanseze o mască de față mineral 89!

Întrucât cei mai mulți dintre noi petrecem mult timp acasă în acest moment, iar pielea pare să se usuce din ce în ce mai tare, această nouă mască nu ar fi putut fi lansată într-un moment mai bun. Am oricum tenul uscat, dar frumusețea acestei măști constă în faptil că este potrivită pentru toate tipurile de ten. Dacă tenul tău arată obosit și plictisitor sau liniile fine și ridurile arată mai proeminente decât de obicei – aceasta este o mască grozavă pentru hidratatre în doar zece minute. Acidul hialuronic hidratează, revitalizează și întărește bariera naturală a pielii.

Lasă un comentariu