Glam News Magazine

“Oamenii fericiți fac haine fericite”, a spus Wes Gordon în culise. Vorbea despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la Carolina Herrera într-un an și jumătate cât a lucrat alături de ea înainte de debutul său din această săptămâna. Aceasta este o schimbare a directorului creativ pe care fondatoarea casei a dorit-o foarte mult. Doamna Herrera a sta în primul rând, împreună cu soțul ei și cu una dintre cele patru fiice, la Societatea Istorică din New York, iar Gordon a spus că i-a scris înaintea spectacolului să-i ureze noroc.  La 31 ani, Gordon este cu aproximativ o jumătate de decadă mai tânăr decât eticheta Herrera. Aceasta poate fi o binecuvântare sau un blestem pentru un designer netestat, însă el a insistat că este făcut pentru asta. El este aliniat cu printurile, culoarea, exuberanța și bucuria care sunt mărcile Herrera.

Cu toate acestea, există diferențe distincte între colecția de astăzi și cea pe care a lucrat-o cu doamna Herrera în sezonul trecut. Cea mai evidentă și mai clară este trioul de fuste mini pe care le-a asociat cu tricourile poplin tradiționale casei sau blazerele pentru școală japoneze. În mod clar, el are în minte tinerii săi prieteni pentru a purta acele piese; clienții de vârstă mai înaintată pot furta în A peste genunchi. Salopetele de seară din mătase au fost o altă surpriză; au intrat în garderoba noii generații cu ușurință, fiind foarte comfortabile și ușor de asortat.

Deși Gordon a spus că femeile tinere pe care le cunoaște și le îmbracă, nu fac distincție între îmbrăcămintea de zi și îmbrăcămintea de seară, aproape jumătate din spectacol a fost dedicat hainelor de ocazie – și a fost jumătatea mai convingătoare. Cea mai grațioasă piesă a fost o rochie moale, purtată cu centură, în două straturi de imprimeuri florale. Colecția a fost una elegantă și plină de viață însă rămâne întrebarea – este Herrera sau nu? Preluarea unei etichete vechi de zeci de ani este o afacere serioasă, dar Gordon a spus că ține minte cuvintele doamnei Herrera ori de câte ori era stresat în atelier. “Dragă,” spune ea, “este doar o rochie.”

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu