Glam News Magazine

Când vine vorba de relaxare, nu există limite, ci numai dorințe. Pentru a le satisface au fost amenajate spa-uri în care răsfățul să depășească nu numai simțurile, ci și imaginația. Am selectat câteva dintre cele mai luxoase centre spa din lume, de unde sigur nimeni nu mai vrea să plece.

Mulia Spa

spa

Centrul din Bali, aflat pe țărmul Oceanului Indian vă va duce departe de orice grijă. Oferind o suită de wellness premiată, saună din lemn, cameră de aburi cu aromă, zonă de meditație pentru yoga în aer liber și prima și singura cameră de gheață din Bali pentru a stimula metabolismul și vindecarea, este locul perfect pentru a vă petrece o vacanță. Metodele moderne de detoxifiere sunt combinate cu metodele tradiționale într-un ritual de vindecare cu cristale ce durează trei ore. Se folosește de asemenea terapia prin vibrații, despre care se spune că 10 minute echivaleză cu 45 de minute de gimnastică aerobică.

Kaya Kalp – The Royal Spa

spa

Dacă ajungeți vreodată la India, împreună cu siturile, luați în considerare o excursie de 40 de minute în afara New Delhi spre dealurile Aravali pentru a vizita ITC Grand Bharat. Este primul complex all-suite, situat pe 300 de acri, iar inima este Kaya Kalp – Spa Royal. Are tot luxul placat cu aur indian pe care îl imaginați. Optați pentru Wellness Bliss, un refugiu de wellness de două zile cu sesiuni ayurvedice. În plus față de schimbarea dietei, veți primi de asemenea masaje, cină cu trei feluri, yoga și multe altele. Aflați cele 13 reguli de etichetă spa corespunzătoare pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a rezerva o zi la spa.

Waldorf Astoria Spa

spa

În inima orașului Boca Raton – Florida,  Waldorf Astoria Spa vă transportă departe, oaza de 50.000 de metri pătrați fiind proiectată după palatul Alhambra din Spania, cu grădini și o experiență unică în băi ritualice. Aici veți găsi dușuri elvețiene, tobogane, aburi, saună și camere de inhalare, printre alte articole de lux. Se adaugă sedințe de masaj, tratamente faciale, manichiură-pedichiură.

The Brando Spa

spa

În mijlocul Pacificului de Sud se află o întindere de peste 1.000 de insule, care formează Polinezia franceză. Bungalow-urile supraetajate și priveliștile senine sunt doar două dintre momentele minunate pe care le veți avea în vacanță aici, iar o vizită la spa este esențială. Centrul de spa Varua Polyneisa de la The Brando este înconjurat de plante și ierburi exotice, iar spațiul însuși se simte ca un cuib de pasăre în interiorul unui copac. Specific aici este masajul Taurumi, bazat pe tradiția polineziană care folosește tehnici pentru a vă ajuta să vă relaxați și să vă restaurați zenul.

Grand Hotel Tremezzo Spa

spa

După toate pastele, vinul, pâinea, veți avea nevoie de o detoxifiere în vacanța italiană. Rezervați o zi la T Spa, Grand Hotel Tremezzo la lacul Como, unde stațiunea de cinci stele este una dintre proprietățile istorice ale lacului. În plus față de răsfăț, veți fi tratați cu vederi superbe ale munților Bellagio și Gringe. Centrul spa oferă cinci săli de tratament, o piscină infinită, o fântână de gheață cu hamam (baie turcească), un studio de yoga și multe altele. În tratament se folosesc ierburi cultivate local pentru a oferi o experiență relaxantă pentru întregul corp.

Luna y Mar Spa

spa

După cum sugerează și numele, sistemul solar dictează o mare parte din experiența de aici, unde terapeuții vor aloca tratamente spa specifice bazate pe fazele ciclului lunar prezent. Există zece camere private de tratament, precum și un spa pentru nevoile de îngrijire. Dacă vizitați în timpul Lunii Noi, veți experimenta un tratament care are menirea de a vă trezi și de a vă revigora corpul prin sare de mare și ulei de chili. Urmează apoi un masaj liniștitor.

Mondrian London Spa

spa

Când vă aflați în Londra, puteți face o pauză de la vizitarea obiectivelor turistice și să savurați ceaiul pentru a vă odihni picioarele turistice obosite. Mondrian London este un spa luxos care oferă un salon confortabil, o cameră de aburi și un meniu de mâncare și băuturi inspirat de wellness, inclusiv șampania “slabă”. De vreme ce călătoria se simte adesea ca o evadare, mențineți starea de spirit cu tratamentul Capul în Rai (Head in Heaven). Acesta presupune un masaj liniștitor, ritmic, care încearcă să vă încetinească mintea și să vă ajute să scăpați de stres.

foto: Pinterest

3 comentarii

Lasă un comentariu