Glam News Magazine

Nu contează dacă sunteți un student fără experiență în câmpul muncii sau ați lucrat deja un timp și visați să călătoriți mai mult decât vă permite o vacanță de două săptămâni, cu siguranță că ar trebui să încercați un program Work and Travel. Lucrul într-o altă țară este o modalitate sigură de a fi absorbiți într-o nouă cultură, în timp ce vă compensați costurile călătoriei. Programele Work and Travel în general sunt destinate schimbului cultural internațional. Ca parte a programului, studenții și tinerii din diferite țări își petrec vara în Statele Unite ale Americii. Programul oferă participanților dreptul oficial de a lucra și de a călători într-o țară pentru o anumită perioadă de timp.

În continuare voi prezenta 7 motive destul de tentante pentru care programele Work Travel sunt minunate!

1. Vă permite să călătoriți mai mult

Nu există nicio îndoială că unul dintre cele mai bune motive pentru care ar trebui să plecați într-o vacanța Work and Travel, în special pentru cei care nu se bucură de un buget foarte mare, este că vă permite să prelungiți timpul în care sunteți departe de casă! Dacă reșiți să câștigați bani în timp ce sunteți în călătorie, atunci veți avea mai mulți bani pe care să-i cheltuiți și cu siguranță vă va ajuta să călătoriți mai mult. Fiecare bănuț ajută, așa cum se spune, astfel încât, chiar dacă nu câștigați la fel de mult ca acasă, găsirea unui loc de muncă în timp ce sunteți în vacanță vă va ajuta să vă prelungiți aventura. Faptul că lucrați în timpul călătoriei vă va permite să vă extindeți vacanța și acesta este motivul principal pentru care merită să accesați un astfel de program.

2. Vă învață diferite abilități

Nu există nicio îndoială că o mare parte din munca pe care o veți găsi în timpul călătoriei este probabil foarte diferită de tipul de muncă pe care obișnuiți să o faceți acasă. Asta pentru că oportunitățile sunt diferite în alte părți ale lumii, la fel și cererea. Sfatul meu este să îmbrățișați această diferență și să tratați timpul de lucru și de călătorie ca o oportunitate de a învăța câteva abilități diferite. Este o șansă de a experimenta ceva nou și niciodată nu știți ce ați putea învăța sau descoperi pe parcurs.

3. Vă scoate din zona de confort

Al treilea motiv excelent pentru care ar trebui să lucrați și să călătoriți în același timp este că aproape sigur veți ieși din zona de confort. Ok, probabil că nu sună prea atrăgătoar, dar vă va face să simțiți că trăiți în adevăratul sens al cuvântului. Călătoria în sine vă poate pune la multe încercări, dar dacă încercați să găsiți un loc de muncă într-un loc în care regulile și sistemul sunt diferite reprezintă o adevărată provocare.

4. Vă oferă mai multă încredere

Deoarece, indiferent dacă obțineți un job sau nu, experiența sau împingerea limitelor dvs. vă vor ajuta să vă creșteți încrederea de sine. Cel mai probabil veți încerca noi experiențe, iar mai devreme sau mai târziu să reușiți, deoarece încrederea, experiența și munca grea produc succesul. Munca și călătoriile vă vor dezvolta stima de sine și vă vor deschide ochii cu privire la cât de multe puteți obține în viață dacă vă doriți.

5. Puteți lega prietenii frumoase

Programele work and travel sunt, de asemenea, un mod minunat de a lega prietenii bune! Acest lucru este deosebit de benefic dacă vă aflați într-o călătorie și căutați să găsiți niște oameni amuzanți pentru a vă petrece timpul liber. Chiar la locul de muncă puteți intra imediat în contact cu persoane care au interese similare. La urma urmei, nimic nu este mai plăcut decât să lucrezi 8 ore în compania unui prieten.

6. Veți cunoaște comunitățiile locale

Pe lângă faptul că lucrați cu oameni asemănători cu dvs., prin programele work and travel veți cunoaște și persoane foarte diferite față de dvs., oameni care provin dintr-o altă parte a globului și oameni care văd lumea în mod diferit. Muncind alături de acești oameni, este o modalitate excelentă de a traversa granițele culturale și de a afla mai multe despre viețile oamenilor de zi cu zi din locul în care te afli. Faptul că programul work and travel vă pune în legătură cu oamenii locali este cu siguranță unul dintre cele mai importante lucruri despre acest mod de a vedea lumea. O astfel de experiență vă poate deschide cu adevărat ochii și vă va permite să experimentați culturi diferite în moduri în care nici nu vă gândiți.

7. Veți cunoaște locuri minunate

Lucrul în timp ce călătoriți vă va menține într-o singură destinație pentru o perioadă mai lungă de timp decât trecând ca turist, pentru că probabil vă veți menține slujba pentru mai mult de câteva zile! Prin urmare, acest lucru vă va permite să explorați mai mult anumite locuri, să le cunoașteți mai bine și să le înțelegeți mai profund decât majoritatea turiștilor. Adăugați în această ecuație și ideea că probabil veți lega prietenii frumoase cu oamenii locali, iar acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai mari avantaje ale unui program de tip work and travel.

Sursa foto: VacanteSpeciale

Acest articol este înscris în competiția Superblog

Un comentariu

Lasă un comentariu