Glam News Magazine

În 1978, Yves Saint Laurent a ținut o petrecere cu ocazia lansării parfumului său Opium. Petrecerea a fost ținută pe o navă aflată în portul South Street Seaport din New York City, decorat cu un Buddha de bronz gigantic și mii de orhidee aduse din Hawaii. Patruzeci de ani mai târziu, într-o noapte liniștită de iunie, în 2018, Anthony Vaccarello directorul creativ al casei Saint Laurent a găzduit o pseudo-versiune impresionantă, ultra-modernizată a acelui eveniment, dincolo de Hudson în New Jersey, Liberty State Park, pentru a prezenta colecția sa de primăvară 2019.

În locul luxului tropical, mii de metri pătrați de marmură strălucitoare lucioasă, neagră, au fost ridicate în aer (datorită puterilor inginerești ale lui Bureau Betak).  În locul lui Nan Kempner, Truman Capote și Cher s-au așezat Lauryn Hill și fiica ei Selah Marley, Kate Moss și Travis Scott. Și în timp ce casa a adoptat un anumit element provocator, cel puțin în ceea ce privește prezentarea (recentele prezentări ale lui Vaccarello din Paris au oferit peisaje în valoare de un milion de dolari pentru a avea vedere la splendidul turn Eiffel), referințele hainelor din colecție au fost cele legate de generații. Ele au cuprins un amestec inteligent, plin de referiri ale aniilor ’70, dar gata să se ducă la sfârșitul anului 2010.

Vaccarello a spus că dorește să reprezinte “ideea de New York, ideea celebrităților din New York din anii ’70”. A vrut să prezinte acel stil glamour care sa dovedit a fi un stil nemuritor.

Modelele au apărut în mod artistic vopsite pe corp cu vopsea argintie, disco-argintie. Sclipiciul de corp este de obicei asociat în zilele noastre cu festivalurile de muzică, însă în cadrul prezentării nu a fost nici gănd de așa ceva.  Aceasta a fost o “interpretare diferită a couture-ului de seară, pentru bărbați, fără a avea un volum” a spus Vaccarello, și într-adevăr sclipiciul a dăruit o stralucire ultra-glam, în stilul brandului, care a arătat chiar masculin și de asemenea, cumva. . . corect.

Sursa foto: pinterest

 

Lasă un comentariu