Glam News Magazine

Cel putin în acest an, în România avem o  vreme neobișnuită. Câteva zile de caniculă, urmate de o perioadă friguroasă, plină de nori și ploaie. Acest lucru, aparent, este ceea ce noi numim “vară” și ne cam face să ne întrebăm în fiecare zi cam ce ar trebui să purtăm. Dimineața temperaturi acceptabile, la prânz caniculă și seara frig sau ploaie. Meteorologii anunță că și toamna va fi cel puțin la fel de ciudată. Oare o să purtăm pantaloni scurți și șlapi sau o să dăm buzna în dulap să găsim un cardigan frumos? Cine știe!

Aceasta reprezintă o provocare nu numai pentru dulapurile noastre cu haine, ci și pentru cele olfactive. Ce poți purta când nu e prea cald sau prea rece, sau dacă vremea e așa de imprevizibilă? Ei bine, din fericire pentru voi, noi, cei de la Glamnews avem răspunsul și în acest articol am adunat de pe NOTINO o selecție elegantă de arome care funcționează perfect indiferent de vreme. Clima poate fi haotică, dar aceste arome sunt întotdeauna de încredere, pe ploaie, pe caniculă  sau pe frig.

 1. Versace Eros

Nu știu cum ești tu, dar eu când aud de “Versace” mă gândesc la opulență. Vreau ca parfumul meu Versace să fie excesiv și extrem de elegant. Pentru mine, Eros reprezintă cel mai bine casa Versace. Este un parfum masculin modern, dar cu o atingere a Medusei Versace, care tranformă totul în aur. Versace Eros este un amestec de măr verde, coajă de lâmăie și mentă, vanilie, lemn de santal, cedru și boabe tonka, toate servite într-un flacon luxos, clasic. Miroase proaspăt și ascuțit, dar se încălzește și ajunge la ceva exotic și picant. Dacă ești o persoană care vrea să iasă în evidență, atunci Eros este pentru tine. Este un parfum perfect pentru orice ocazie: locul de muncă, sală de fitness, noaptea la întâlnire, indiferent de ce face sau nu soarele afară.

2. Creed Aventus

Aventus este aromatic și fresh, cu citrice în vârf, flori în inimă și o bază lemnoasă. Există totuși și câteva răsuciri neobișnuite. Să luăm ca exemplu notele de vârf – cidrul de mere, coacăzele negre și bergamota sunt acoperite de o notă suculentă de ananas, care aduce o nuanță acvatică jocului de arome.

În inimă, boabele de ienupăr piperat se ciocnesc de iasomie, iar la bază, patchiuli și mușchiul de stejar aduc o tentă de chypre în ceea ce altfel ar fi un masculin acvatic tipic. Poate că o parte din popularitate provine din faptul că Aventus este fresh și ușor, dar nu este plictisitor sau prea familiar din cauza acestor mici subversiuni. Într-o zi fierbinte, citricele acide oferă prospețime, în timp ce în zilele mai reci, căldura alimentată de notele lemnoase oferă confortul perfect.

3. Amouage Jubilation 25 Men

Jubilation XXV este un triumf al tradiției rafinate, sărbătorind cea de-a 25-a aniversare a lui Amouage. Este un parfum îndrăzneț ce evocă zilele reci de iarnă datorită notei principale de oud pur împletită cu acorduri opulente de condimente. Aromele puternice sunt urmate de note florale cu miere pentru a echilibra rășinile calde. Jubilation XXV este un parfum luxos care emană masculinitate și rafinament. Amestecul de condimente aromate, flori albe și acorduri lemnoase creează o experiență orientală perfectă pentru zi sau seară.

Lasă un comentariu