Glam News Magazine

Aflată sub lumina reflectoarelor din Royal Opera House până în 16 ianuarie 2020, piesa de balet The Sleeping Beauty este sursa de inspirație a unei colecții capsulă de pantofi pentru care Christian Louboutin readuce în actualitate două dintre cele mai populare modele ale sale de pantofi.

Christian louboutin

Colecția este “O sărbătoare a costumelor sofisticate din Frumoasa din pădurea adormită”, a spus Christian Louboutin. Iconicii pantofi transparenți Miragirl au fost împodobiți cu pietre prețioase și o panglică delicată de mătase, aducând un omagiu panglicii poantelor tradiționale de balet. Disponibili în trei culori, blush, auriu sau roșu, pantofii sunt disponibili și în varianta fără toc.

Christian louboutin

Celălalt model este o pereche de stiletto nude sau negri, personalizați cu un trandafir – un mod de a celebra populara secvență “Rose Adage” din cadrul spectacolului de balet. Numit Sleeping Rose, modelul prezintă spini care înfrumusețează tocul, menit să spună povestea fusului blestemat în care Aurora se înțeapă în deget. Cea mai bună parte? Pentru fiecare pereche de pantofi din colecția The Sleeping Beauty vândute, Christian Louboutin donează o pereche de pantofi de balet către Royal Opera House. Dansatorii de la Royal Ballet folosesc peste 6.000 de pantofi de balet pe an și într-o singură punere în scenă a piesei The Sleeping Beauty, o balerină folosește trei perechi de poante.

Christian louboutin

Colecția ediție limitată The Sleeping Beauty este disponibilă acum în magazinul Christian Louboutin de pe Mount Street din Londra.

Lasă un comentariu