Glam News Magazine

Sub conducerea directorului creativ Kim Jones, Dior Homme a prezentat prima sa colecție pre-fall. Spectacolul a avut loc în Tokyo, urmând astfel podiumurile tovarășilor francezi care au fost prezenți în Japonia, printre care Valentino care a prezentat colecția PF19 la Tokyo acum câteva zile și spectacolul Cruise 2018 al lui Louis Vuitton găzduit la Kyoto. “O prezentare de modă în Tokyo este cea mai bună modalitate de a sărbători primul meu spectacol Dior pentru bărbați. Japonia este o țară magică pe care o cunosc destul de bine și pe care o iubesc în special pentru cultura, istoria și natura ei incredibilă și unică, ce au fost întotdeauna foarte fascinante și au reprezentat o mare sursă de inspirație pentru mine “, a declarat Kim Jones într-un interviu.

Notele despre cultura japoneză au fost prezente în întreaga colecție și cu atâta tradiție în jur, se părea că Dior Homme a găsit o lume cu totul nouă, în care un robot era centrul universului. Conceput de ilustrul japonez, Hajime Sorayama, o figură metalică mamut a ocupat centrul podiumului, pe măsură ce luminile și laserele băteau pe corpul său reflectorizant. A fost o odă adusă tehnologiei.

Spectacolul a fost deschis cu o notă clară, care a stabilit elocvent tema următoarelor ținute. Un utilitarism modern, fără absolut niciun compromis în stil sau grandoare. Jones a creat o Silicon Valley utopică, în care practicitatea implică tonuri neutre de mătase și pantaloni conici, în locul unor pantaloni scurți din poli-amestec. Florile de cireș japonez au fost prezente pe tot podiumul, dar și pe cămăși și jachete, oferind o perspectivă mai soft asupra imaginii lui Jones despre viitor.

Hamurile cu accesorii și gențile au avut detalii metalice lustruite, realizate probabil de Yoon Ahn, designerul japonez din spatele celebrei etichete AMBUSH, dar și designer de bijuterii la Dior Homme odata cu numirea lui Kim Jones.

Pentru a dovedi succesul acestui modernism, Jones a ales pentru scaunele din primul rând al prezentării, celebrități precum David Beckham care a purtat un costum delicat, Ezra Miller într-un top roz cu flori de cireș, Kate Moss într-un blazer subțire și Bella Hadid într-o bluză pe gât cu monogram. Viziunea lui Jones asupra viitorului este destul impresionantă. Bărbaților le place, femeilor le place și poate chiar și roboților ar putea să le placă. Acesta este un viitor care ar fi destul de strălucitor, într-adevăr.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu