Glam News Magazine

Sibiul este un oraș foarte ofertant, cu locuri de poveste și o atmosferă deconectantă, cu o putere uimitoare de relaxare și inspirație. Un oraș cu o istorie veche, dar o energie mereu fresh este o destinație pentru orice perioadă a anului, cu atât mai mult pentru trecerea dintre ani. Iar Hermanns Hotel Sibiu oferă cadrul potrivit pentru a încheia deconectant anul 2022 și un program atent alcătuit pentru a începe cu o energie bună anul 2023.

Dar mai întâi, câteva cuvinte despre hotelul gazdă a unei petreceri cu stil de acest Revelion. Situat într-o zonă rezidențială liniștită, la numai 1,4 km de Turnul Sfatului, Hermanns Hotel Sibiu surprinde de fiecare dată plăcut prin serviciile de calitate puse la dispoziția oaspeților. Camerele amenajate cu mobilier minimalist contemporan sunt foarte primitoare în notele lor calde. Facilități precum TV, minibar, produse cosmetice pentru baie, porturi USB încorporate și WiFi gratuit le permit oaspeților răsfăț și odihnă în cameră, deși adevărata relaxare este oferită la SPA. Hotelul oferă mai multe posibilități de desfătare la piscină, saună finlandeză, saună cu arome, hammam, baie cu aburi, terapie cu sare, fântănă de gheață sau la masaj. Personalul specializat și cu experiență din centru SPA al Hermanns Hotel Sibiu asigură o ședere și mai plăcută pentru oaspeți.

Răsfățul papilelor gustative completează imaginea unui sejur reușit la Hermanns Hotel Sibiu. Restaurantul Roter Ofen este locul unde pot fi servite preparate delicioase și cea mai bună pizza din Sibiu, pregătită în cuptor cu lemne. Terasa își așteaptă și ea oaspeții dornici de o gură de aer și un vibe bun, în orașul fostă capitală culturală europeană.

Ofertă Revelion 2023

Pentru noaptea dintre ani, răsfățul capătă o altă dimensiune, mai rafinată, într-un sejur de două nopți de cazare, cu arome încântătoare din bucătăria internațională, dar și din bucătăria românească tradițională, într-un decor specific și în acorduri muzicale asigurate de Emanuel Cîrstea. Pentru a spicui din meniul detaliat mai jos, oaspeții vor fi serviți la cina dintre ani cu un aperitiv bogat și sofisticat: crostini cu somon ajumat, cremă de brânză și icre negre, rafaello cu fistic și migdale, prosciutto crudo cu pepene galben, krakers cu ou de prepeliță și icre de Manciuria, piept de rață afumat cu dulceață de ceapă, măsline marinate cu oregano și pepperoncino ș.a.; pește – file de păstrăv cu piure de dovleac, edamame și sos de citrice; sarmale în foi de varză; fel principal – mușchiuleț de porc și piept de curcan învelit în bacon, cartofi la cuptor cu rozmaric, sos funghi porcini și salată de ardei copt; desert – tort surpriză. Gama de băuturi este de asemenea diversificată, după cum puteți vedea în ofertă, de la sucuri, vin, bere și vin spumant la whiskey, gin, tequila și câteva cocktailuri.

Prețul pachetului de Revelion 2023 este de 490 euro/persoană cu un discount de 15% pentru rezervări până la data de 7 decembrie 2022.

Date de contact:

Adresă: Calea Gușteriței 20, Sibihttps://hermannshotel.rou 557260, România

Telefon: +40 770 407 203 / +40 746 198 923

Email: [email protected]

Rezervări aici

Lasă un comentariu