Glam News Magazine

Philipp Plein și-a ținut prima prezentare la Milano în 2009. Atunci povestea foarte mulțumit cât de greu i-a fost să organizeze prezentarea pentru că el și prietena lui s-au cazat la un hotel în afara orașului și trebuia să facă până în oraș mai mult de o oră pentru a cauta locații. Sâmbătă seara, celebrele haine cu craniu au marcat de către Plein drept cea de-a 20-a aniversare a sa. Dar 20 de ani de la ce?

Ei bine, înainte de a lansa brandul PP, un student la școala de drept ce avea probleme disciplinare, a fost inspirat de un Labrador numit Sofia pentru a vinde paturi de lux pentru câini și zgărzi din piele. Și a funcționat. Apoi a cumpărat și a bușit un Porsche, s-a lansat în industria mobilierului și a ajuns în cele din urmă în comerțul cu haine, după ce a observat că cei care veniseră la un târg de mobilier din Paris erau mai interesați să cumpere pentru suma de 200 € o jachetă army în valoare de 10 €, pe care a personalizat-o, scriind “Rich Pirate” cu cristalele Swarovski, decât mobila proiectată de Plein, din cadrul târgului.

Spectacolul de aseară, indiferent a cărui aniversare a fost sărbătorită, a fost șocant. Minunat de șocant. Donald Trump al modei a arătat o latură liberală, care până acum era aproape neclară. Ținut în Palazzo Clerici, spectacolul a început cu Brandon Flowers cântând “Human”, apoi au ieșit hainele. Da, au fost prea multe ținute care repetau aceeasi idee, dar astea sunt detalii. Geci de fâș, hanorace cu glugă, costume, treninguri, geci bomber și adidaşi au umplut podiumul și au fermecat mulțimea prezentă.

Pentru toamnă, a lansat și o colecție de tip see-now-buy-now, numită “Scarface“, cu tricouri cu poze ale lui Al Pacino în rolul său iconic al lui Tony Montana, plus alte hanorace și jackete de tip bomber.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu