Glam News Magazine

Pielea hidratată a fost întotdeauna “la modă”, dar parcă în acest an lumea a început să conștientizeze tot mai mult beneficiile produselor hidratante. De altfel, noile produse minune preferate de toate tipurile de ten sunt cele cu acid hialuronic.

Deci ce este acidul hialuronic și ce poate face pentru tine? Produs natural în corp, dar produs sintetic pentru ten, acidul hialuronic este un umectant cu adevărat eficient – sau „magnet de umiditate” – care atrage temporar apa pe suprafața pielii și straturile superioare. Aplicarea unui ser cu acid hialuronic, va netezi tenul și îl va face să pară mai proaspăt și mai întinerit.

Agresorii externi și radicalii liberi îți epuizează rezervele naturale de acid hialuronic în timp, iar pielea poate deveni deshidratată, așa că este o idee bună să îi oferi regulat porția de acid hialuronic atunci când observi că pielea devine uscată și obosită. Iar cel mai bun produs cu acid hialuronic pe care l-am încercat vreodată este Serul La Roche Posay Hyalu B5. Iată ce trebuie să știi despre acest ser minune …

 

Serul La Roche-Posay Hyalu B5 conține două molecule de acid hialuronic de dimensiuni diferite cu o concentrație de 0,3%; o moleculă mai mare pentru hidratarea și netezirea suprafeței pielii și o moleculă mai mică ce pătrunde mai adânc în piele și umple ridurile din interior. În afară de acidul hialuronic, celălalt ingredient principal al serului Hyalu B5 este 5% vitamina B5, un alt umectant care atrage umiditatea, care aduce un plus de ajutor în procesul de reparare a tenului. Adaosul de madecassoside stimulează sinteza de colagen și reduce inflamația, iar beneficiile sale antioxidante ajută la prevenirea pierderii umidității tenului prin lupta împotriva radicalilor liberi. Pe scurt, Hyalu B5 este destinat oricărei persoane al cărui ten este plictisitor, slăbit, deshidratat și, în general, puțin obosit, indiferent de tipul de piele.

La Roche-Posay Hyalu B5 notino romania4

Serul La Roche-Posay Hyalu B5 este, fără îndoială, unul dintre cele mai recomandate produse ale mele din 2021. Cu o textură care poate fi descrisă ca ceva între gel și apă, serul se aplică extrem de ușor, apoi dispare fără urmă pentru a lăsa pielea să se simtă extrem de confortabilă, fără a adăuga greutate. Indiferent de tipul de piele, acest ser se va încadra fără probleme în rutina zilnică de hidratare a tenului.

La Roche-Posay Hyalu B5 notino romania3

Cum va arăta noua rutină zilnică după ce introduci acidul hialuronic? Probabil că nu foarte diferită de cea veche! După curățare, pielea trebuie lăsată să se usuce, iar apoi se aplică doar câteva picături de ser Hyalu B5 în palme, după care apasă ușor pielea (evitând zona ochilor), dar poți masa ușor dacă aceasta este metoda de aplicare preferată, și gata. Însă ceea ce se va schimba este aspectul tenului și vei iubi acest produs pentru asta.

Lasă un comentariu