Glam News Magazine

Alegerea portofelului potrivit este la fel de importantă ca alegerea hainelor perfecte pentru corpul dumneavoastră, alegerea unui ceas de calitate și a pantofilor potriviți. Nu numai că trebuie să fie de înaltă calitate și durabil pentru a vă păstra în siguranță cardurile de credit, numerarul și actele de identitate dar trebuie, de asemenea, să fie elegant și să reflecte personalitatea dumneavoastră. În plus, un portofel bun va oferi toate aceste elemente într-un singur pachet compact și subțire. Lăsați-vă ghidați de lista noastră cu 10 mărci de portofele de lux pentru bărbați, fără a ține cont de ordinea enumerării!

1. Montblanc

portofele

Montblanc este un brand care este sinonim cu luxul și calitatea. În timp ce eticheta este bine-cunoscută pentru instrumentele de scris și ceasurile elegante, portofelele Montblanc sunt fabricate dintr-o piele naturală excepțională și se disting printr-un design clasic ce conferă însă un aer sofisticat.

2.Tom Ford

Tom Ford este un designer cu stil și o arată la fiecare apariție, iar gama sa de portofele din piele nu dezamăgește. Gama cuprinde o mulțime de portofele funcționale ce vă permit să purtați asupra dumneavoastră bani, carduri și acte, dar nu numai atât -fiecare piesă oferă o lecție de minimalism elegant și masculin irezistibil.

3.Bottega Veneta

portofele

Bottega Veneta este o casă de modă cu o istorie bogată și acea istorie bogată a pătruns prin colecția de portofele a mărcii. Nu numai că înseamnă articole din piele de înaltă calitate, dar înseamnă și o estetică de design care nu se demodează niciodată, precum motivul țesut al mărcii, Intrecciato.

4. Hermes

Primul gând când auziți numele Hermes vă poartă la geanta Birkin sau „Nu-mi permit să intru acolo”. Deși acest lucru poate fi sau nu adevărat, istoria mărcii și calitatea pielii merită îndrăzneala. Ceea ce a început ca o afacere mică, dar de înaltă calitate, cu hamuri și căpăstru pentru Thierry Hermes, a ajuns celebră pentru cele mai căutate produse din piele cu cea mai înaltă calitate posibilă.

5. Louis Vuitton

Desigur, nu am fi putut crea o listă cu cele mai bune mărci de portofele pentru bărbați și să nu includem Louis Vuitton. Brandul de lux este de zeci de ani un nume de frunte în marochinarie, fie că este vorba de genți sau portofele. În zilele noastre, Louis Vuitton oferă nenumărate opțiuni în gama sa de portofele, dar nu își compromite niciodată stilul de semnătură.

6. Givenchy

portofele

Combinând farmecul tradițional cu doza de atitudine modernă, portofelele Givenchy urmează această estetică de design. Destul de nervos pentru a fi cool, dar suficient de clasic pentru a fi folosit în fiecare zi, aceste portofele știu să fie funcționale, dar și la modă.

7. Paul Smith

Estetica eclectică a lui Paul Smith provine dintr-un amestec de umor și răutate combinat cu dragostea pentru tradiție și clasici. Rezultatul este un design atemporal, distractiv și plin de viață. De la culori îndrăznețe la imprimeuri jucăușe, portofelele lui Paul Smith sunt ceva ce vă scoate cu stil din anonimat.

8. Dior

Cunoscut pentru definirea unui nou look pentru moda bărbătească începând cu 2001, brandul se impune atât prin colecțiile vestimentare, cât și pentru ochelarii de soare și, desigur, articolele din piele. Astăzi este una dintre cele mai populare mărci de portofele pentru bărbați de pe piață.

9. Bally

Funcționalitatea, modernitatea și rafinamentul sunt caracteristici principale pentru cele mai bune portofele pentru bărbați în viziunea lui Carl Bally, fondatorul mărcii. Acesta este motivul pentru care unul dintre cele mai vechi branduri de lux din lume este un jucător cheie atunci când vine vorba de alegerea unui portofel premium. De la carduri de credit la cărți de vizită, portofelul de călătorie al lui Bally va adăposti cele mai importante obiecte.

10.Burberry

portofele

Stilul britanic curat al Burberry îl face să fie o marcă excelentă pentru portofele. Designurile sale sunt atemporale și clasice, dar există o mulțime de opțiuni pentru bărbații individualiști. De la verificarea semnăturii mărcii la patch-uri unice și modele în relief, gama sa de portofele are ceva pentru fiecare bărbat.

Lasă un comentariu