Glam News Magazine

Canapelele extensibile de 2 locuri sunt alternativa perfectă la seturile de living masive și costisitoare. Ele nu încarcă spațiul de locuit, dând o notă de eleganță în amenajările interioare și oferă extra locuri pentru dormit, ceea ce le face să fie o soluție bună pentru orice living.

Încpem lista cu această canapea cu brațe reglabile are un design simplu, dar modern în același timp. Culorile sunt usor de încadrat în designul interior. Poate găzdui eficient o rudă sau un prieten care rămâne la tine peste noapte. Mai multe detalii despre produs găsești aici.

A doua propunere pentru canapele extensibile de 2 locuri din acest articol are un design simplu, dar de impact datorită impresiei de stratificare pe care o lasă. Se potrivește cel mai bine în amenajările interioare în stil minimalist. Extensia canapelei se face ușor, ceea ce îi aduce un alt avantaj în fața cumpărătorilor. Caracteristici de fabricație și preț găsești aici.

Canapeaua de mai sus este șic în sensul clasic al cuvântului, datorită specificului stilului Chesterfield, în care este realizată – a se remarca brațele și spătarul. Este elegantă, confortabilă și asigura un spațiu generos de dormit. Poate fi comandată și pe alte culori de aici.

Și că tot menționam de culoare, propunerea de mai sus pentru canapele extensibile de 2 locuri șic are o nuanță plăcută de albastru care îi sporește confortul din punct de vedere vizual. Liniile simple, dar moderne o fac să se încadreze ușor în decor. Click aici pentru mai multe detalii.

Pentru mai multă culoare, poți opta pentru canapeaua de mai sus. Va scoate din anonimat orice living și va aduce un vibe bun întregii case. Pe lângă rolul estetic, are și rol funcțional ce nu poate fi trecut cu vederea. Mai multe detalii despre produs aici.

Rămânem la design elegant, dar în nuanțe purtabile. Acestă canapea își poate găsi cu ușurință locul în orice casă datorită culorii și modelului. O poți comanda pe a ta de aici.

Iată un alt exemplu pentru canapele extensibile de 2 locuri care se potrivesc în orice casă. Designul și culoare îi permit acest lucru, fără să-i afecteze totuși nota de eleganță. Picioarele metalice aduc un plus de rafinament modern. Iată aici detaliile care te-ar putea face să o comanzi.

Totuși puțină culoare nu strică, așa că vă propunem acest model de canapea extensibilă de 2 locuri cu design modern și print floral care captivează. Spațiul de dormit este unul generos, ceea ce o face și mai atractivă. Detalii aici.

Și canapeau de mai sus oferă un spațiu bun de dormit. În plus cadrul solid o face mai rezistentă pentru familiile cu copii. Designul în linii simple și elegante, la fel ca și nuanța, o fac să fie o opțiune bună la categoria canapele extensibile cu 2 locuri. Iată detaliile aici.

Ultima propunere de azi aduce o bucată din cerul senin la tine în casă. Cele șase perne incluse sunt un atu imbatabil pentru această canapea. Ele au rol estetic, dar și funcțional, asigurând confort sporit. Caracteristicile produsului se găsesc aici.

Lasă un comentariu