Glam News Magazine

Unul dintre fiii lui Audrey Hepburn, Luca Dotti, lucrează cu Jacqueline Hoyt, scenarist și producător al seriei The Good Wife, pentru un serial care se va concentra pe „anii de formare” ai vedetei, după cum s-a exprimat Dotti. Deși sunt cunoscute puține detalii în acest moment, Audrey este oficial în lucru și va fi primul serial dramatizat despre una dintre actrițele iconice de la Hollywood, cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Micul dejun la Tiffany și My Fair Lady.

Scenariul va avea la bază o abordare realizată de Luca Dotti – fiul lui Hepburn cu psihiatrul Andrea Dotti, cu care Hepburn a fost căsătorit între 1969 și 1982 – și Luigi Spinola, jurnalist și scriitor. Dotti și Spinola au lucrat anterior împreună pentru a crea Audrey at Home: Memories of My Mother’s Kitchen. Cartea de bucate cu albumul foto parțial a fost un best seller.

Intriga este un mister în acest moment, niciun detaliu referitor la scenariu nu a fost distribuit public, în afară de faptul că va explora „anii de formare” ai lui Audrey Hepburn. Nu s-au făcut încă nici anunțuri de casting, dar căutarea actriței pentru rolul principal va fi cu siguranță una minuțioasă.

Seria este dezvoltată de companiile de producție italiene Wildside și Fremantle, aceleași echipe din spatele The Young Pope și My Brilliant Friend. Planurile pentru serial au fost raportate inițial de Variety în 2018.  Nu este singura adaptare cinematografică a poveștii lui Hepburn. Un documentar despre această actriță – una dintre cele mai cunoscute de la Hollywood, a fost lansat pe Netflix în 2020 și îl prezenta pe Sean Hepburn Ferrer, celălalt fiu al lui Hepburn și Emma Ferrer, nepoata lui Hepburn. Emma Ferrer a declarat pentru Harper’s Bazaar: „Știu că Audrey a trecut prin multe în timpul celui de-al doilea război mondial și că a existat o cantitate imensă de durere în familia ei și în război, și toate luptele cu tatăl ei, dar trebuie să înțelegeți cu adevărat cum toate aceste aspecte s-au reunit și au format această identitate a unei persoane, care este un fel ca noul obiectiv prin care să o vedeți.”

Lasă un comentariu