Glam News Magazine

Nimic nu animă mai bine o întâlnire cu prietenii decât un bar mobil bine aprovizionat și organizat cu stil. Este o soluție eficientă atât pentru utilitatea sa, cât și ca design interior, putând adăuga un plus de stil spațiului. Iar dacă ești perfecționist și î[i dorești cât mai mult pentru casa ta, nu te vei mulțumi cu utilitatea barului, ci vei dori să arate bine. Pentru asta avem câteva ponturi.

1. Alege un bar mobil care să se încadreze bine în spațiu

După ce ai decis că vrei să ai un bar mobil la tine acasă, următorul pas este achiziționarea lui. Alege modelul, dimensiunea și forma în funcție de stilul de design interior. Poți opta între unul vintage sau unul modern, din lemn sau metalic, pătrat, rotund sau oval. Ca ponturi, ține cont de unele aspecte generale. Dacă piesele de mobilier sunt pătrate sau dreptungiulare, alege un bar mobil rotund sau oval. Și viceversa. Dacă vrei să atragă toate privirile, alege o piesă modernă care să strălucească. Va transforma spațiul și îi va face și pe invitații tăi să-și dorească una.

2. Aprovizionează-l cu articole esențiale

Evită să încarci peste măsură barul mobil pentru că efectul de imagine va fi unul dezastruos. Orientează-te la articole esențiale, băuturi și pahare absolut necesare. Restul poți să adaugi pe parcurs, după cerințele invitaților. Gândește-te la băuturile din topul preferințelor și alege paharele potrivite fără a face rabat la calitate. Aranjează cât mai estetic toate produsele pentru un impact vizual grozav.

3. Personalizează cu stil

Ultima etapă în amenajarea barului mobil ideal este personalizarea lui cu stil. Poți folosi vaze mici de flori, statuete, lumânări, rame foto sau chiar cărți, orice crezi că ar înfrumuseța cu o notă personală barul. În cele din urmă, el va vorbi și despre cel care îl deține și firește că îți dorești să te exprime cât mai bine.

Inspiră-te din galeria foto de mai jos!

Lasă un comentariu