Glam News Magazine

Parfumurile fructate sunt pline de note delicioase de fructe și fructe de pădure și pot fi incredibil de frumoase. Mai mult decât atât, notele fructate sunt foarte bune la complimentarea altor ingrediente, subliniind multe fațete ale florilor și multe altele.

Pentru a te ajuta să navighezi prin acest gen esențial, am ales patru parfumuri care arată cât de variate și distractive pot fi notele fructate. De la coacăze negre la vișine și până la cocktailuri de fructe revigorante, aromele fructate sunt cele mai distractive dintre toate genurile. Iată patru exemple:

1. Pere

Issey Miyake’s L’Eau d’Issey Pure Petale de Nectar

Para este un fruct încăpățânat. Îl pui în vasul cu fructe și refuză să se coacă, făcând acest lucru doar atunci când ai părăsit camera câteva clipe, iar după ce te-ai întors… este deja stricat! Însă perele au un miros minunat și aduc o prospețime suculentă în parfumuri.

Issey Miyake L’Eau d’Issey Pure Petale de Nectar amestecă dulceața proaspătă și aurie a mierii de pere cu trandafir și lemn de santal pentru a crea un parfum elegant care se simte ca mătasea colorată. Totul este delicat aici: acorduri de miere, mici stropi de rouă, pere și fâșii subțiri de lemn de santal cremos. Este la fel de minunat ca o pară coaptă (dacă reușești să găsești una).

2. Coacăze negre

Tubereuse Mystique

Mugurii de coacăze negre sunt un ingredient destul de intrigant. Au o aromă intensă de fructe, asemănătoare fructelor de pădure, care funcționează excepțional de bine atunci când este asociată cu flori (cum ar fi trandafirul). Este un fel de Godzilla, dar când este domesticit poate aduce în parfum un miros bogat de fructe de pădure. În Tubereuse Mystique, coacăzele devin paiete strălucitoare pe o rochie albă din catifea de tuberoză. Coacăza este fructul cel mai couture fruct.

3. Cireșele

La Petite Robe Noire

Cireșele adaugă atât de mult parfum și aromă lumii. Cireșele sunt cu adevărat excelente și aduc o deliciozitate bogată și intensă, care funcționează bine în parfum, asortându-se perfect cu fațetele gemului de trandafir și cu nuanțele adânci de paciuli.

Vorbind despre trandafir, patchouli și vișine, La Petite Robe Noire de la Guerlain este exemplul perfect al modului în care aceste materiale funcționează perfect. Această mică rochie neagră împerechează vibrația dulce și suculentă a cireșelor cu ceai negru , trandafiri opulenți și patchouli pentru a crea o floare cu miros de fructe. Este dovada că fructele pot fi și incredibil de cochete.

4. Cocktailul de fructe

The Only One 2

Ce spui de notele fructate care lucrează împreună? Poți găsi un parfum cu un cocktail întreg de fructe? Cu siguranță poți și, așa cum te aștepți, notete de fructe se împletesc perfect, intensificând și contrastând fațete de prospețime și dulceață. The Only One 2 de la D&G este un bun exemplu de parfum unde murele, perele și fructele roșii sunt înfășurate în jurul unei note de violetă caldă și lemn pentru a crea un echilibru fructat perfect.

Lasă un comentariu