Glam News Magazine

Cele mai frumoase amintiri sunt momentele care par să dureze o veșnicie. Știi, este vorba despre acele momente în care abia îți controlezi răsuflarea, iar timpul se dilată pe măsura emoției trăite. Ziua nunții este destinată pentru astfel de momente trăite intens, indiferent de anotimp și locație, pentru că emoția nu are un timp, un loc, un statut social aparte, ci este un privilegiu al tuturor. Iar în acest scop de a crea emoție pentru tine și pentru ceilalți, florile au un rol esențial. Iată cum te pot ajuta ele în organizarea unui eveniment memorabil:

Ajută mireasa să aibă o apariție care taie răsuflarea

Miresele atrag toate privirile, dar nu toate miresele și păstrează atenția asupra lor. Desigur că rochia de mireasă este punctul central, dar un buchet de mireasă bine ales va face diferența. Indiferent de florile, culorile sau stilul dorit, apelează la floriști pasionați și cu experiență în crearea de buchete de mireasă uluitoare pentru o apariție de ținut minte. Dacă urmează să fii mireasă, ei vor ști să te îndrume spre cele mai potrivite și în trend flori, ca să fii nu doar o mireasă frumoasă, dar și la modă. Indiferent dacă vrei un look șic, romantic sau extravagant, buchetul de mireasă va contribui enorm și trebuie să-i acorzi atenția cuvenită. Pentru un plus de stil optează și pentru o coroniță din flori care va adăuga naturalețe radiantă look-ului tău.

Oferă nota de eleganță și stil pentru bună dispoziție de calitate

Florile ne fac viața mai frumoasă și se încadrează în detaliile care fac un eveniment reușit. Fie că-ți planifici nunta, fie că ești organizator de evenimente, alege aranjamente florale nuntă care să încânte privirile și sufletele pentru o atmosferă destinsă și distinsă, în același timp, în sala de eveniment. Începând cu aranjamentele florale de la intrare, la cele pentru mese și în final la cele mai importante – pentru masa mirilor, toate au un rol important în acest scop. Dacă ai o culoare anume pentru eveniment sau o temă de respectat, florile vor completa subtil și te vor ajuta să creezi atmosfera specifică.

Asigură cadrul perfect pentru imortalizarea celei mai frumoase zile

Amintirile frumoase sunt imortalizate în fotografii pe măsură. Un panou floral va asigura cadrul perfect pentru asta și în plus este o soluție modernă care va fi pe placul tuturor. Invitații vor fi entuziasmați de idee, iar evenimentul tău câștigă asfel în valoare. Doar vrei ca lumea să se simtă bine și să plece acasă cu zâmbetul pe buze.

Așadar nu neglija importanța alegerii celor mai inspirate flori și aranjamente florale pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viață și apelează la specialiștii din domeniu pentru ajutor de încredere în crearea emoției pure care să dăinuiască în amintire. Dacă ești din București sau Ilfov, floriștii de la bloomeria.ro te te pot ajuta cu cele mai bune sfaturi, cele mai proaspete flori și cu serviciu de livrare rapidă în doar 3 ore.

Lasă un comentariu