Glam News Magazine

Unele animale de companie au devenit celebrități datorită asocierii cu proprietarii lor celebri care le-au asigurat o viață de invidiat.

1. Choupette – pisica lui Karl Lagerfeld

animale de companie

Designerul i-a asigurat pisicii sale o viață de lux. Choupette a călătorit în toată lumea împreună cu el și cu cei doi asistenți personali într-un avion privat. Avea și gardă de corp, un veterinar privat, un iPad, o carte publicată și chiar propria linie de machiaj.

2. Câinii corgi ai Reginei Elisabeta II

animale de companie

Dragostea reginei pentru această rasă este atât de mare încât la un moment dat deținea nouă câini corgi în acelasi timp. Primul ei Corgi s-a numit Susan, pe care a primit-o drept cadou la aniversarea de 18 ani, în 1944. Vizitatorii Palatului Buckingham au ocazia să întâlnească și să se fotografieze cu tovarății canini ai familiei regale.

3. Bubbles – cimpanzeul lui Michael Jackson

 

Michael Jackson avea propria grădină zoologică privată cu tigri, urangutani, girafe, un papagal, un elefant, câini, reptile și poate cel mai faimos, un cimpanzeu numit Bubbles. Jackson a fost criticat pentru gama largă de animale sălbatice pe care le ținea ca animale de companie. Bubbles avea un statut special, îl îmbrăca adesea în haine similare cu cele pe care le purta și îl afișa în aparițiile publice. În ultimul deceniu al vieții, multe dintre animalele sale de companie au fost mutate în centre specializate în îngrijirea animalelor sălbatice. Bubbles trăiește acum într-un centru pentru maimuțe din Florida.

4. Tinkerbell Hilton

Nu puțini câini pot pretinde că și-au „scris” propria memorie, dar Tinkerbell Hilton este special. Acest mic Chihuahua a cunoscut celebritatea alături de stăpâna sa, Paris Hilton. Se spune că Tinkerbell a declanșat tendința „câinilor accesorii” – câini mici care pot fi transportați ca și cum ar fi o geantă de mână. De fapt, ea a fost adesea găsită într-o poșetă supradimensionată de brațul lui Hilton. Ca și proprietara, Tinkerbell a fost complet răsfățată. Câinele mic locuia într-o casă de 325.000 de dolari din Beverly Hills.

5. Sunny and Bo Obama

Câinii fostului președinte și ai primei doamne a SUA sunt parte a familiei Obama și au stat în atenția presei de asemenea. Mai ales când a fost dezvăluit că Sunny are obiceiul să-și facă nevoile în interiorul Casei Albe! “Uneori sunt în biroul meu și îmi fac treaba și trebuie să mă ridic și să alerg înainte să facă asta, pentru că dacă ajung prea târziu, atunci găsesc cadoul pe care îl lasă”, a declarat Obama în 2016.

6. Neville Jacobs

animale de companie

Bull terrier-ul designerului Marc Jacobs duce de asemenea o viață de celebritate. Neville mănâncă burgerii de pe o tavă servită de un ospătar care poartă papion, se plimbă cu avion privat și a publicat o biografie. Contul său de Instagram are peste 200.000 de urmăritori.

7. Socks the Cat

Da, președinții sunt faimoși pentru câinii lor, dar Socks the Cat a arătat că este o pisică demnă de un președinte. A fost adoptat de familia Clinton ca animal de companie prezidențial oficial în 1991, după ce a înfruntat serviciul secret și a sărit în brațele lui Chelsea Clinton, după o lecție de pian. S-a bucurat de șase ani frumoși ca animal de companie oficial al Casei Albe.

8. Meredith Grey și Olivia Benson

Taylor Swift este absolut înnebunită după pisicile ei, Meredith Gray și Olivia Benson, pe care le-a numit după personaje TV  – Meredith după un personaj dintr-o dramă medicală și Olivia, inspirată dintr-un film cu detectivi. Ele duc o viață cu stil, având echipă personalizată pentru a le îngriji – „Doctor Meredith Grey” și „Detectiva Olivia Benson” scrie pe îmbrăcăminte, așa că se știe cine în grija cui este. Taylor adoră să își afișeze prietenele patrupede, așa că se găsesc destule poze cu ele pe conturile de socializare.

9. Max, porcul lui George Clooney

George Clooney a petrecut 18 ani alături de dragul său porc vietnamez, Max. Există o mulțime de imagini drăguțe cu Clooney și animalul său de companie pe internet și câteva povești amuzante. Între acestea, actorul spune că timpul său cu Max a fost cea mai lungă relație amoroasă pe care a avut-o vreodată.

10. Neil, leul lui Tippi Hedren

Actrița Tippi Hedren l-a crescut pe Neil de când era pui. Ca o pisică, l-a lăsat să doarmă în pat, în fiecare seară când era mic. Un leu se numără însă printre cele mai neobișnuite animale de companie și poate fi periculos. Așa ca Hedren a amenajat o rezervație de 80 de acri pentru lei și tigri, unde l-a dus pe Neil și în care a strâns în jur de 70 de animale de care se îngrijește.

 

Lasă un comentariu