Glam News Magazine

Pe măsură ce nopțile se scurtează și ne bucurăm de dimineți mai strălucitoare, mă gândesc că avem nevoie de un parfum complementar pentru a sărbători începutul primăverii și toată prospețimea sa! Asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm complet la notele orientale, însă putem găsi variante mai calde și mai confortabile.

Tot acest aer proaspăt de primăvră cere un parfum rece și picant. Pe măsură ce soarele de primăvară strălucitor ne încălzește, iar serile începem să le petrecem socializând, nu credeți că ar trebui să ne îmbogățim colecția de cocktail-uri parfumate pentru a completa o garderobă colorată de primăvară? Sezonul fluturilor este pregătit să înflorească pe deplin în ceva spectaculos. Primăvara oficial este aici și este momentul perfect pentru a intra pe NOTINO și a vă găsi un parfum nou și proaspăt. Așadar am decis să vă sar în ajutor și să vă prezint cele mai bune 4 parfumuri de purtat primăvara aceasta!

1. Yves Saint Laurent Libre 

Nu mai este niciun secret faptul că Yves Saint Laurent Libre este un parfum foarte înflăcărat și îndrăzneț. Luând nuanțele de mov închis ale florii de levănțică și transformându-le într-un tuxedo perfect, Libre este o abordare androgină asupra lavandei care estompează liniile dintre genurile de parfum la fel de mult ca și diviziunea de gen. Pe de o parte, este un floral în toată regula, îmbogățit cu flori de portocale, miere și lavandă, în timp ce, pe de altă parte, este un parfum oriental, bogat în vanilie și muschi. Libre te va face să vezi parfumeria într-o lumină cu totul nouă.

2. Jean Paul Gaultier Scandal A Paris

Nu este de mirare că Jean Paul Gaultier nu are unul, nici două, ci acum trei parfumuri care poartă numele de „Scandal”. La urma urmei, el este un adevărat personaj în modă. La Gaultier a fost întotdeauna vorba despre dramă și distracție. Parfumurile lui sunt foarte teatrale, iar această nouă versiune a Scandalului, o odă adusă orașului Paris, nu face excepție. Mai ușor și mai potrivit pentru primăvară decât celelalte versiuni ale lui Gaultier, Scandal a Paris se laudă cu o inimă delicată de iasomie care se scurge într-o miere dulce, împreună cu o pară proaspăt culeasă și plină de rouă. Nu mă întelegeți greșit: și această versiune este în continuare o explozie dulce zaharoasă de miere florală care va atrage complimente de fiecare dată când este purtat.

3. Mugler Alien

Soarele atinge apogeul la amiază, așezându-se în cel mai înalt punct al cerului, învăluind lumea de jos în căldură, lumină și energie. Acesta este momentul în care soarele este cel mai puternic – momentul în care radiază ca aurul și arde cu o putere intensă și vibrantă. Pentru mine, Alien este acest moment. Este forța deplină a soarelui care plouă cu picături aurii strălucitoare. Alien este un parfum cu iasomie realizat la scară intergalactică, plin de flori albe falnice, care radiază cu o dulceață asemănătoare siropului. Este ca și cum ar fi privi direct spre soare – periculos, dar frumos.

4. Acqua di Parma Magnolia Nobile

Dacă dorești să miroși precum o magnolie adevărată cu un parfum care captează cu exactitate mirosul florii din copac, atunci Acqua di Parma Magnolia Nobile este poate cea mai bună soluție. Parfumul se deschide cu o simfonie de citrice, dar ca și cum orchestra cântă simfonia la instrumente realizate exclusiv din flori. Magnolia Nobile oferă o aromă delicată – o mușcătură ascuțită de lămâie și verdeață proaspăt tăiată, care recreează perfect prospețimea magnoliei. Dar partea mai caldă a parfumului este prezentată și printr-o inimă de flori albe care se simt complet vii și strălucitoare. Baza este de patchouli și vetiver, oferind mai multă claritate și o senzație strălucitor pudradă parfumului. Este pur și simplu cea mai bună magnolie.

 

Lasă un comentariu