Glam News Magazine

Covorul roșu de la Met Gala este cunoscut pentru cele mai îndrăznețe și cele mai fashion ținute ale anului. Gala care este una caritabilă și costă  30.000 de dolari de persoană pentru a participa, are o istorie bogată de atragere a costumelor extraganante. Lady Gaga a purtat nu unul, ci patru costume pentru eveniment, în timp ce actorul Billy Porter a ales să poarte auriu din cap până în picioare și a fost purtat într-un șezlong de șase bărbați la bustul gol.

Reputația evenimentului, însoțită de tema “Camp: Notes on Fashion”, din 2019, a dus din nou la o varietate de ținute îndrăznețe. Și, pe măsură ce vedetele au sosit luni noapte la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, a fost clar că definițiile stilului “camp” rămân deschise interpretării. Camp este despre ironie, umor, parodie, artificiu, teatralitate, exagerare și cel mai important, distracție. Și se pare că aceasta a fost cea mai distractivă Met Gala organizată vreodată, cu cea mai diversă listă de participanți.

Cele mai bune ținute au îmbrățișat atât extremitatea, cât și individualitatea, fie că aceasta însemna redefinirea prințesei Disney în Tommy Hilfiger  așa cum a făcut Zendaya, puratea stilului baroc într-o ținută candelabru Moschino cum a făcut Katy Perry sau alegerea unui combo de patru ținute care să exprime stilul persoanal, așa cum a făcut Lady Gaga. O mulțime de pene de Marabou, peruci colorate și toate cristalele Swarovski s-au găsit pe covor.  Ba chiar și vedetele care preferă de obicei o abordare mai elegantă, pentru seara – Emma Stone în Louis Vuitton – au fost încurajate să îmbrățișeze ținutele mai ostentative și de amploare.

Indiferent dacă vedetele au ajuns la gală purtate pe spatele bărbaților fără tricou sau cu surorile sale îmbrăcate în Versace (Kendall și Kylie Jenner), obiectivele au fost clare: distracția. Sub toate ornamentele, oaspeții s-au distrat și s-au simțit bine… și ce ar putea fi mai frumos decât asta?

Lasă un comentariu