Glam News Magazine

Înființată în urmă cu aproape 6 ani, revista online de lifestyle Glam News Magazine vă ține la curent cu ultimele tendințe în materie de fashionbeautyhome&deco, aducând în același timp recomandări prețioase pe partea de turism și lifestyle, de asemenea ponturi pentru deserturi impresionante. Aruncăm și câte un ochi la celebrități care inspiră și vă oferim zilnic un conținut de calitate la nivel de informație. Feed-back-ul cititorilor a fost de la început unul foarte bun și pentru asta vă mulțumim că ne urmăriți.

CONCURS:

În perioada 10-14 Decembrie, fiecare zi vine cu un nou concurs pe Glam News Magazine. Astăzi, în prima zi a concursului vrem să vă premiem și am pregătit un card cadou Sephora în valoare de 500 RON pe care să-l oferim unuia dintre cititorii glamnews.ro. Tot ce trebuie să faci este să ne spui în secțiunea de comentarii:

Ce categorie urmărești mai des în revista noastră?

Atențievalabilitatea concursului este de 24 de ore. Vor fi validate numai comentariile lăsate în data de 10.12.2023 interval orar 00:00 – 23:59. Câștigătorul va fi anunțat prin email, cât și AICI. Regulamentul poate fi consultat AICI. Mult succes!

Etichete : beauty

157 de comentarii

Comentariile sunt dezactivate