Glam News Magazine

Luxul nu constă numai în lucruri mari sau accesorii prețioase, ci se găsește și în lucruri mici, banale, precum săpunurile. Un stil de viață luxos cuprinde detalii de rafinament. Astfel că brandurile de lux au creat și săpunuri pentru cei care caută acest lucru. Iar maximul a fost înregistrat de un producător libanez care pur și simplu a întrecut orice așteptări realizând un săpun cu praf de aur și diamante. Iată câteva exemple prentru ceea ce însemană săpunuri de lux.

Christian Dior Miss Dior Silky Soap, 150g – 24£

Christian Dior a creat Miss Dior pentru a întruchipa spiritul feminin Couture. Este eleganță și revoltă în același timp. Din colecție nu putea lipsi un săpun delicat atât ca miros, cât și ca atingere. Alături de parfumul Miss Dior, asigură o persistență îndelungată pe piele, pe care o lasă catifelată.

Eau D’Orange Verte, Hermes Perfumed Soap, 150g – 25£

Săpunul surprinde mirosul celebrei ape de colonie creată de Françoise Caron în 1979 care s-a afirmat de atunci ca o emblemă a lui Hermès, remarcându-se prin prospețimea sa distinctivă. Concepută ca o explozie de note citrice, în care portocala joacă rolul principal, iar în rol secundar – lămâia, mandarina, compoziția este potețată de mentă și coacăz negru și se dezvăluie total cu ajutorul aromelor de mușchi de stejar și patchouli.

Amouage Honour Soap 150 g, 30£

Amouage, brandul de produse de lux din Oman, propune de asemenea săpunuri pentru femei și pentru bărbați, cu miros delicat, bazate pe uleiuri vegetale naturale. Primești o experiență luxuriantă fresh cu fiecare spălare.

Tom Ford Jasmin Rouge Soap Bar,  150G – 54£

 

Voluptuous. Senzual. Îndrăzneţ. Tom Ford produce și produse de îngrijire și pentru baie, între care săpunuri de lux. Între acestea, Tom Ford Jasmin Rouge este un floral voluptuos, saturat, condimentat. Un amestec neașteptat de iasomie sambac cu salvie amețitoare și condimente bogate, dezvăluie o nouă față a strălucirii luxuriante și hedoniste.

Cel mai scump săpun din lume, 1.940£

Compania Khan Al-Saboun Bader Hassoun and Sons, cu sediul în Liban, specializată în produse de înfrumusețare naturale și organice a creat cel mai scump săpun din lume. Este fabricat din praf de aur pur, ulei de măsline și miere virgină și este încorporat cu diamante, valorând 2.800 $ (1.940£).  Nu este însă disponibil pentru vânzare, fiind creat ca un omagiu pentru regalitate. „Am realizat doar această piesă pentru a ne arăta capacitățile noastre pentru invenții în fabricarea săpunului și doar pentru a ne exprima respectul pentru regalitate. Deci, săpunul nu va fi de vânzare ”, a spus dr. Hassoun, a cărui familie ocupă afaceri de săpun de peste opt secole.

Lasă un comentariu