Glam News Magazine

Dacă există un lucru pe care îl știm la Glam News, acesta este luxul. De la Givenchy și Dior la Guerlain și YSL, iubim produsele premium. Ești si tu un fan al produselor de lux ca și noi? Dacă da, revenino aici în fiecare lună pentru a descoperi cele mai bune produse, demne de lista de dorințe, care merită adăugate în coșul de cumpărături.

Noile produse de machiaj de lux din februarie sunt prea bune pentru a fi ratate. Givenchy a lansat edițiile limitate de Anul Nou Chinezesc, YSL a îmbinat moda și frumusețea cu o paletă inspirată de clutch-uri de designer și au existat suficiente lansări de ruj de lux pentru a ne colora iarna.

1. GIVENCHY Chinese New Year

Edițiile de Anul Nou Chinezesc Givenchy sunt iconice. Fanii beauty din întreaga lume așteaptă lansarea produselor și sunt mereu în priză pentru a afla ce design va alege casa de modă franceză. Pentru 2022, anul tigrului, rujul Le Rouge și pudra Prisme Libre, au un design superb din piele roșie și inimi argintii. Sunt produse superbe – și aproape prea frumoase pentru a fi folosite dacă mă întrebați pe mine, dar formula și rezultatele vor influența orice iubitor de beauty să le deschidă. Prime Libre este o pudră universală de finisare; conține patru nuanțe complementare care colorează, luminează și estompează. Rujul este, de asemenea, cel mai bine vândut Le Rouge, o formulă mată într-o nuanță bogată de burgundy-prune.

Sfat: Deoarece acest Prisme Libre este o ediție limitată, păstrează capacul și utilizează-l pentru viitoarele pudre. Rujul este și el reîncărcabil, așa că alege următoarea nuanță dintr-una dintre numeroasele rezerve.

2. Dior Addict Lip Max Serum

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Tot ceea ce lansează Dior este demn de wishlist, după părerea mea, dar mai ales machiajul lor. Acestea fiind spuse, cel mai recent ser al lor Dior Addict Lip Maximiser Serum este special deoarece chiar și o persoană care nu se machiază îl va adora. Este un ser care poate fi purtat singur sau sub alte formule de buze. Serul fără culoare conferă volum atât instantaneu, cât și în timp, iar dacă ai buzele predispuse la uscare, va fi muzică pentru… buzele tale deoarece conține floare de nalbă și acid hialuronic, un duo de vis care hidratează până la 24 de ore. Ambalajul este și el pregătit pentru podium, luând repere de la restul gamei Dior Addict, cu nuanța sa roz și detaliile argintii. Dacă există ceva care încapsulează luxul de zi cu zi, acesta este.

3. Paleta de ochi YSL Couture Colour Clutch

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty)

Fanii genților de designer vor fi atrași de această paletă de fard de pleoape cu zece nuanțe care se inspiră din clasicul plic a lui Yves Saint Laurent, cu logo YSL auriu în față și design matlasat, din piele artificială. Vine în 3 nuanțe, dar cea mai frumoasă este de departe Saharienne, care se inspiră din deșertul marocan, cu un amestec de tonuri calde de apus, în finisaje mate, strălucitoare și satinate.

4. Ruj Lancome L’Absolu Rouge Drama Ink

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial)

Îți plac culorile îndrăznețe, dar nu poți stăpâni aplicatorul? Lancome L’Absolu Rouge Drama este un ruj lichid semi-mat, disponibil într-o gamă largă de nuanțe super pigmentate și confortabile. Are un vârf inovator de burete care te ajută să stăpânești conturul și finisajul perfect. Formula durează opt ore fără a se estompa, ceea ce înseamnă că trebuie aplicat o singură dată!

5. YSL The Slim

Dacă nu iți plac rujurile lichide, am și ceva pentru tine. YSL Rouge Pur Couture The Slim este acum disponibil în nuanțe noi. Gama The Daring Desires oferă o schimbare revigorantă față de nudurile și rozurile care tind să se lanseze în această perioadă a anului. Sunt roșii, dar nu așa cum te-ai aștepta – variază de la roșu aprins la roșu cărămiziu. La fel ca Lancome, The Slim este, de asemenea, o alegere fermă pentru un novice, datorită aplicării ușoare. Marginile drepte înseamnă că funcționează ca un creion de buze, permițându-ți să definești linia buzelor și să umpli cu un singur produs.

Lasă un comentariu