Glam News Magazine

O bucătărie albă este un vis frumos și sigur vă apare mereu în gând atunci când plănuiți să renovați bucătăria. Dar există o așa mare posibilitate de a combina culori pentru o bucătărie modernă încât trebuie să explorați mai multe opțiuni. Avem 15 propuneri pentru dumneavoastră.

Gri și galben strălucitor

bucătărie modernă

Este firesc să începem cu ele, dar fiind că sunt culorile anului stabilite de Pantone. Gri și galben merg foarte bine împreună. Gri este o culoare neutră ce poate fi ușor trecută cu vederea. Galbenul strălucitor este însă opusul, fiind bogat, vibrant și plin de energie, pentru un an reușit. Împreună sunt o potrivire perfectă și în bucătărie.

Alb și auriu

bucătărie modernă

Dacă vă place aspectul unei bucătării albe, dar ați vrut să vă abateți puțin de la bucătăria complet albă, există moduri de a face acest lucru cu o culoare subtilă. Folosit chiar și numai la feroneria metalică sau la accesorii, auriul nu numai că va da un aspect și mai strălucitor spațiului, dar va accentua perfect anumite zone.

Alb, roșu și albastru

bucătărie modernă

Dacă vedeați o astfel de paletă mai potrivită pentru o cameră pentru copii, veți realiza că variațiile de nuanțe de albastru rece ajută la menținerea acestei palete de culori îndrăznețe mai matură decât ați fi gândit. Albul echilibrează perfect și transformă bucătăria într-un spațiu modern.

Portocaliu și negru

O combinație de culori izbitoare și clasică ce a recidivat de-a lungul timpului într-un fel sau altul. Lucrul care face ca această combinație să fie grozavă într-o bucătărie modernă este contrastul formidabil care rezultă din combinarea intensității schemei de culori și se dovedește a fi o alegere excelentă de design.

Lavandă și alb

Această bucătărie este unică, dar atemporală, plină de farmec și prospețime ca lavanda. Accente de negru fac designul interior și mai reușit.

Roșu și negru

bucătărie modernă

Această combinație de culori este una clasică, dar niciodată demodată. În bucătarie contrastul între roșu și negru este unul foarte elegant, chiar somptuos am putea spune. Roșul în bucătărie amplifică, potrivit psihologilor, creativitatea, dar și apetitul.

Nuanțe ale pământului

Diferite nuanțe de maro combinate cu gri și pete de verde sau alte culori întâlnite de obicei în natură pot fi folosite pentru a oferi bucătăriei un aspect foarte organic și primitor. În astfel de cazuri, este plăcut să acordați o atenție deosebită și materialelor, finisajelor și texturilor utilizate în tot spațiul.

Turcoaz și lemn

„Lemnul” nu este neapărat o culoare; am văzut deja exemple în care lemnul este în bucătăria modernă, dar nu este neapărat parte a schemei de culori în sine. Dar, în acest caz, tonul și culoarea lemnului sunt vitale pentru îmbunătățirea și completarea aspectului turcoazului. Culorile se combină frumos cu tonuri naturale mai calde. O paletă de culori simplă, elegantă, pentru orice bucătărie modernă.

Fuchsia și culori neutre

Dacă bucătăria dvs. este concepută în așa fel încât un întreg perete să poată fi o culoare, atunci sunteți perfect pregătit să alegeți o nuanță vibrantă, care să dea energie în orice moment al zilei și în orice zi a săptămânii. Nu vă faceți griji că fuchsia este copleșitoare în decor pentru ca va fi temperată de nuanțe neutre ale celorlalți pereți și firește ale mobilei de bucatarie.

Alb și galben

Dacă vă plac bucătăriile albe (cui nu?!), adăugarea de accente de galben face ca aspectul să fie chiar mai fresh și mai primitor deoarcere transformă orice spațiu într-unul mai cald și mai “însorit”.

Paletă pe gri

bucătărie modernă

O paletă de culori monocromatică este foarte modernă pentru orice spațiu, iar bucătăria nu face excepție. Dacă căutați monocromatic, asigurați-vă că variați tonurile și nuanțele culorii în sine, precum și luciul și textura. Observați variația dintre toate aspectele gri ale acestei bucătării cu efect foarte interesant.

Portocaliu cald și maro intens

bucătărie modernă

Combinația izbitoare de maro intens și portocaliu cald este o declarație de personalitate și stil ce vă scoate cu siguranță din zona de confort. Este îndrăzneață, dar nu extravagantă și va atrage privirile admirative.

Verde lime, gri și alb

Utilizarea unei nuanțe îndrăznețe în schema de culori a unei bucătării moderne nu înseamnă că întreaga bucătărie trebuie să se învârtă în jurul acelei nuanțe. Un pop strategic de culoare vibrantă undeva în spațiu este suficient pentru a face parte din paleta de culori, în timp ce alte culori neutre păstrează un sentiment de modernitate și rafinament. Dulapul verde lime din această bucătărie realizează acest lucru.

Coral și gri oțel

Aceasta este o schemă de culori cu efect modern și proaspăt. Menținerea culorii albe a pereților și blatul gros alb evidențiază perfect elementele din gri oțel ce se completează perfect nu piesele de mobilier coral. Simplu, dar uluitor.

Mentă, alb și lemn deschis

Unele palete cromatice nu sunt făcute să iasă în evidență, dar creează cu siguranță o atmosferă plăcută și memorabilă. Este cazul și a acestei scheme de culori care aduce calm și prospețime deopotrivă unei bucătării.

Lasă un comentariu