Glam News Magazine

Toamna este cea mai frumoasă perioadă a anului. După ce vara și-a făcut de cap, totul începe să își schimbe culoarea, trecând de la nuanțe de verde crud și albastru la culori portocalii melancolice și brune. Ador toamna. După căldura și strălucirea neobișnuită a verii, ne îndreptăm către perioade mai răcoroase, unde natura își cântă cântecul lebedei înainte de apariția iernii reci și lungi.

Și cum ne putem bucura și mai mult de începutul unui nou anotimp, dacă nu cu o reducere, evident! În perioada 02 – 08 septembrie, la NOTINO cele mai bune noutăți ale anului 2019 au acum un preț extraordinar. Parfumurile, produsele pentru îngrijirea tenului și a corpului, îngrijirea părului sau make-up, beneficiază acum de 20% reducere folosind codul newro20. Cum toamna marchează oficial începutul schimbării garderobei de parfumuri, este vremea să punem deoparte parfumurile fresh și foralele ușoare pentru vară, deoarece este timpul pentru deliciile călduroase și glamour de toamnă.

Pentru EA: Yves Saint Laurent Black Opium Intense

Yves Saint Laurent Black Opium Intense

Note:
Vârf: Blue Absint
Inimă: floare de portocal, Jasmine (arab), lemn dulce
Bază: cafea, lemn de santal, vanilie

Black Opium Intense se deschide cu un fulger încărcat de tensiune, în care notele de absint sunt trase către tonurile de lemn dulce. Efectul pe care îl provoacă este un contrast vibrant și efervescent de sintetic și natural, în care lemnul dulce se îmbină perfect cu un miros de vinil fierbinte: un parfum plin de contradicții, contraste și culori din abundență.

În inima lui Black Opium se află un buchet bogat de flori. Iasomia, cu mirosul său dulce, tropical, se simte foarte proaspătă, datorită unei doze generoase de flori de portocal. Dar nu uitați că acest parfum este unul gurmand, astfel încât aceste flori frumoase nu sunt prezentate proaspăt culese din grădină, nu, acestea sunt scufundate într-o fântână de ciocolată, cafea și vanilie. Delicios.

Lemnul de santal, cald și cremos, se îmbină cu mirosul boabelor de cafea neagră prăjită, pentru a crea un contrast întunecat și viu față de vibrația proaspătă a notelor de vârf și inimă. Vanilia este țesută în bază și se potrivește perfect cu intensitatea iasomiei. Ceea ce începe ca o explozie magnetică de energie se încheie ca un amestec neted, care se simte ca o a doua piele delicioasă.

Pentru EL: Armani Code Absolu

Armani Code Absolu

Note:
Vârf: cardamom, mandarină verde, măr verde
Inimă: morcov, nucşoară, rom
Bază: smirnă, tonka, vanilie

Armani Code este un clasic modern și unul dintre cele mai populare ale casei, fiind reinterpretat din nou și din nou. Noua variantă, Armani Code Absolu, este cea mai delicioasă și îndrăznesc să spun și cea mai sexy de până acum.

Îmbogățit cu note aurii de rom, vanilie și boabe de tonka, Armani Code Absolu este un parfum mai matur, senzual, care trebuie purtat seara, de preferință la costum. Dacă simți că spiritul sofisticat al lui Armani ți se potrivește și ai tendința să te îndrepți spre acele parfumuri care sunt mai bogate și mai grele, atunci Armani Code Absolu este accesoriul perfect de care ai nevoie.

Lasă un comentariu