Glam News Magazine

Ultima prezentare a lui Shalom Harlow pentru Versace a avut valoarea surprizei ca a unei apariții din cer. O zeiță a pantheonului anilor ’90 a supermodelelor, care pur și simplu a ales să dispară în plină glorie, s-a întors pe pământ. Purtând o rochie neagră cu flori mici, cu o fustă lungă din dantelă neagră, capul ținut foarte sus, mergând cu echilibrul unui dansator, Harlow a proiectat o combinație de putere și distracție cu efectul pe care l-a creat în urma ei. La ieșirea de pe podium, ea a și râs.

A fost întotdeauna distractiv să faci parte din “banda” lui Versace. În 2018, este un tip diferit de “bandă” – mult mai multigenerațională, diversitatea ei fiind o normă a Donatellei, ceea ce a și celebrat colecția ei: ceva pentru toată lumea sub soarele Versace.

Spiritul colectiv a fost centrat pe revigorarea tipăririlor microflorale Versace – uneori neobișnuit de moi și vaporoase, care au fost împletite și drapate în forme de body. De obicei ținutele aveau acel glamour amazonian Versace, pe tocuri foarte înalte. Acum, a fost o versiune mai soft a acelor look-uri. Ceea ce nu se poate vedea în pozele ținutelor este spațiul masiv, în care a avut loc spectacolul, podeaua sa acoperită în întregime cu dungi multicolore, care au reflectat paleta și modelele anilor ’70 ale colecției.

Versace este o experiență cuprinzătoare: o lume, o femeie, un sentiment. Și uneori aveți nevoie de context pentru a o înțelege pe deplin. Această colecție a fost pentru fete, fetele Versace: o colecție care nu a avut parte de un efort prea mare depus din partea Donatellei, care uneori aduce pe podium un supermodel spectaculos și oferă o conferință de presă, iar uneori, alege să-și valideze brand-ul cu o prezentare modestă (pentru ea), ca aceasta. În orice caz, acele fete s-au distrat bine.

Sursa foto: pinterest

Lasă un comentariu