Glam News Magazine

Livingul este un loc pentru relaxare, vizite, discuții, jocuri sau vizionat filme acasă, un loc în care se strânge familia sau prietenii. Este un spațiu care servește scopuri diferite în funcție de stilul fiecăruia de viață și fie că locuiești sau nu singură, a decora în stil feminin va fi o soluție bună, pe placul tuturor. Un decor feminin va crea un spațiu primitor pentru oricine. Ar putea implica modele elegante de mobilier, decorațiuni sofisticate și elemente arhitecturale clasice. Dar nu trebuie să fie complicat. Folosind câteva elemente cheie, poți obține rezultatul dorit: un living șic, feminin, pe gustul tuturor.

Canapea bej capitonată

Alegerea canapelei este o decizie cheie în amenajarea livingului. Și nu trebuie să fie o piesă de mobilier sofisticată pentru a avea impact. O canapea bej capitonată este cel mai simplu mod de a da un aer elegant încăperii, fără efort. Este ca o haină bej bună – nu puteți da greș.

O oglindă supradimensionată șic

living șic

O oglindă de mari dimensiuni, cu o ramă șic, va transforma întocmai livingul. Pe lângă rolul estetic, amplasarea unei oglinzi supradimensionate este de asemenea o soluție practică excelentă pentru livingurile mici, dat fiind că amplifică spațiul. Și elegant, și funcțional!

O măsuță de cafea glam

Măsuța de cafea a devenit un element cheie în amenajarea livingului. Dacă dorești să impresionezi, alege o măsuță de cafea glam, care să atragă atenția și să facă livingul să strălucească, în cel mai șic mod posibil.

Mobilier în stil  Ludovic al XV-lea

Forme curbe, lejeritate, confort și asimetrie sunt caracteristicile definitorii pentru mobilierul în stilul promovat de Ludovic al XV-lea. Încrustările în lemn sunt de asemenea definitorii. Astfel de piese de mobilier asigură un design interior sofisticat pe care toată lumea îl remarcă.

O banchetă roz

living șic

Este un element feminin de decor ce va da un aer glam relaxant livingului, dincolo de utilitatea practică. Poate fi folosită pentru servire, dar și ca extra-spațiu pentru șezut, binevenit când se adună mai mulți invitați. Arată incredibil fie că amenajezi în culori deschise sau închise.

Reviste sau ilustrații de modă

Un teanc de reviste de fashion pe măsuța de cafea reprezintă un element cheie pentru un decor în stil feminin care va impresiona pe oricine. Ilustrații sau afișe de modă pe pereți au același efect penru un living șic.

Un comentariu

Lasă un comentariu