Glam News Magazine

Soarele este din ce în ce mai neiertător, iar dacă pleci la mare sau la piscină te vei răcori suficient, dar nu vei scăpa de efectele lui dăunătoare. Și în acest caz, ai nevoie de creme cu protecție solară rezistente la apă, care să te ferească de radiațiile solare. În special dacă pielea ta este sensibilă sau deschisă la culoare. Pentru tine am alcătuit o listă ce conține cinci opțiuni de creme cu factor de protecție ridicat din care să-ți alegi aliatul pentru zilele toride.

Crema cu protecție solară Collistar Active Protection SPF 50

creme protecție solara rezistente la apa

Protejează împotriva razele UV-A, UV-B şi IR, are acțiune anti-age și este recomandat a fi folosită pentru piele cu pete, alunițe, tatuaje sau cicatrici. Secretul său constă în extractul de Sicilian Opuntia, un ingredient bogat în vitamine, cu efect antioxidant și calități hidratante și catifelante. Trebuie să știi că protecţia celulară este asigurată prin mixul a trei principii active importante: Luteina, un anti-oxidant prețios, vitamina E și biosaccharide, un ingredient ce reduce procesul inflamator. Poate fi folosită și pentru copii.

Crema bio pentru protecție solară Lavera SPF 30

Dacă vrei o cremă de protecție solară cu minerale 100%, care oferă protecție naturală pielii sensibile, aceasta este soluția. Este testată dermatologic și indicată de asemenea pentru pielea copiilor. Are factor de protecție 30 și îngrijește pielea intensiv datorită uleiului bio de floarea soarelui. În plus, cometicele bio din gama brandului german Lavera sunt accesibile ca preț în categoria cosmeticelor organice.

Crema gel cu protecție solară Piz Buin Hydro Infusion SPF 50

Pe lângă protecție împotriva razelor UVA / UVB această cremă oferă  protecție împotriva clorului și apei marine, factori externi care afectează pielea și sunt de asemenea răspunzători pentru îmbătrânirea prematură. Cu factor de protecție SPF 50, această cremă protejează, dar și hidratează, fiind un aliat de încredere pentru sănătatea pielii tale.

Crema solară de corp rezistentă la apă SPF 50 pentru adulți și copii BIOEARTH

Dacă vrei un bronz natural și sănătos, poți opta pentru această cremă cu protecție solară SPF 50+. Protejează pielea împotriva radiațiilor UVA și UVB, previne iritatiile, roșeaţa și apariţia petelor pigmentare. Este indicată pentru adulţii şi copii care au pielea deschisă la culoare și pentru toate tipurile de piele expuse la un soare intens. Nu conține parfum, silicon, coloranți sau parabeni, Bioearth promovând produse cu ingrediente naturale și biologice care hrănesc și protejează pielea.

Cremă protecție solară Sunright® 50

Ultima pe lista noastră este crema Sunright cu SFP 50, creată pentru protecție împotriva efectelor vizibile ale foto-îmbătrânirii. Conține astaxantină, un antioxidant puternic ce ajută la protecţia pielii împotriva efectelor vizibile asociate cu expunerea la razele UV; extract de Physalis angulata, ce ajută la calmarea pielii în timpul expunerii la raze UV; aloe vera, bisabolol și pantenol —pentru hidratare corespunzătoare.

 

Lasă un comentariu