Glam News Magazine

Compania Pantone, care timp de 23 de ani influențeză prin alegerea culorii anului mai multe industrii, inclusiv modă, mobilier pentru casă și design industrial, a decis ca nuanţa Very Peri să fie culoarea anului 2022. Rezultată din albastru şi roşu-violet, este asemănătoare cu lavanda și simbolizează energia, creativitatea, imaginaţia, bucuria şi inventivitatea în procesul de ieşire din izolare, de schimbarea noţiunilor şi standardelor. „Trăim vremuri de transformare. Very Peri este un simbol al zeitgeist-ului global al momentului și al tranziției prin care trecem”, a transmis Pantone.

De fapt, este o culoare nou-nouță creată de Pantone pentru prima dată în istoria prognozelor sale pentru Culoarea Anului.„Pe măsură ce trecem într-o lume a schimbărilor fără precedent, selecția PANTONE 17-3938 Very Peri aduce o perspectivă și o viziune nouă asupra familiei de culori albastre de încredere”, spune Leatrice Eiseman, director executiv al Institutului Pantone. „Cuprinzând calitățile blues-ului, dar în același timp posedând o nuanță violet-roșu, PANTONE 17-3938 Very Peri arată o atitudine plină de bucurie și o prezență dinamică care încurajează creativitatea curajoasă și expresia imaginativă.”

Curios și intrigant, cu o încredere fără griji, Very Peri este cea mai fericită și mai caldă dintre toate nuanțele de albastru, ajutându-ne să îmbrățișăm noi posibilități și deschizându-ne către o nouă viziune pe măsură ce ne rescriem viețile într-o lume post-Covid.

În casă, Very Peri va aduce o prospețime jucăușă în interioare, însuflețind un spațiu prin combinații de culori nsuprinzatoare. Este fără îndoiala un pop de culoare garantat chiar și în cele mai mici spații de locuit. Această nuanță versatilă se potrivește diferitelor materiale, texturi și finisaje, indiferent dacă sunt introduse printr-un perete vopsit, mobilier sau accesorii de casă.

Inspirați-vă din galeria foto de mai jos și integrați culoarea anului 2022 în casa dumneavoastră pentru un plus binemeritat de energie și creativitate.

Foto: Pinterest

Lasă un comentariu